PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Patates
Patates ekenler sadece patatesten mi gelir bekliyor ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="HamzaPasha" data-source="post: 554569" data-attributes="member: 43921"><p>Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var.</p><p>Patates tarlasında patates eken çiftçi arkadaşlar sadece patatesden elde ettikleri gelirlemi yetiniyorlar. Yoksa ek iş yapıyorlarmı ?</p><p></p><p>Çünki patatesleri mayıs başında eksek , veya o sene her ne ekeceksek onu eksek , en geç temmuz sonu gibi hasatımızı yapıyoruz. </p><p></p><p>Bir sadece ekerken emek harcıyoruz , bir sularken emek harcıyoruz. Birde hasat ederken emek harcıyoruz. Toplasak 20 tam gün etmez.</p><p></p><p>Peki 365 günün geri kalan günleri ne yapıyoruz. ? Varmı başka gelirimiz ? Yoksa 1 senede 20 gün çalışmak yeter deyip ve oradan gelecek para bizede yeter deyip çalışmıyormuyuz ?</p><p>Yanlış anlaşılma olmasın az çalışıyorsunuz demek istemiyorum. Sadece diğer zamanlar ne işle meşgul olunuyor onu merak ettim.</p><p></p><p></p><p>Çalışan bütün çifti arkadaşlarıma saygılarımı sunuyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="HamzaPasha, post: 554569, member: 43921"] Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var. Patates tarlasında patates eken çiftçi arkadaşlar sadece patatesden elde ettikleri gelirlemi yetiniyorlar. Yoksa ek iş yapıyorlarmı ? Çünki patatesleri mayıs başında eksek , veya o sene her ne ekeceksek onu eksek , en geç temmuz sonu gibi hasatımızı yapıyoruz. Bir sadece ekerken emek harcıyoruz , bir sularken emek harcıyoruz. Birde hasat ederken emek harcıyoruz. Toplasak 20 tam gün etmez. Peki 365 günün geri kalan günleri ne yapıyoruz. ? Varmı başka gelirimiz ? Yoksa 1 senede 20 gün çalışmak yeter deyip ve oradan gelecek para bizede yeter deyip çalışmıyormuyuz ? Yanlış anlaşılma olmasın az çalışıyorsunuz demek istemiyorum. Sadece diğer zamanlar ne işle meşgul olunuyor onu merak ettim. Çalışan bütün çifti arkadaşlarıma saygılarımı sunuyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Patates
Patates ekenler sadece patatesten mi gelir bekliyor ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt