PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Antonio Carraro
Fotoğraflar (Alıntılar)
PATATES TARLASINDA ARPA VERİMİ NASILDIR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hüseyin 58 58" data-source="post: 1401749" data-attributes="member: 82637"><p>Aynen yerler kiraya verilen arazi arazinin bir kısmı ekili alan diğer kısmı nadasa bırakılan yerler nadas yerleri kiraya verilyor hasat sonu hububat ekiliyor bu yıl pancar ekecektim yeni ekici istemediler mevcut ekicilerede kota getirdiler geçen yıl aşırı pancar eken vardı ülke genelinde verimlerde iyi olunca fabrikalara aşırı mal gitti sulama ekipmanı aldım mecbur pancar işi yatınca buğdayı sulayacam fasulye ekmek de istemedim </p><p>Patates yeri aşırı gubreli oluyor dönüme belki alt ve üst gubre olarak 200 kilo gubre atıyorlar üst gübre olarak sülfat atıyorlardı görmüştüm tarlanin üzerine sanki kar yağmış gibiydi </p><p>Pancar yerine ağır makine girince tarla taş gibi oluyor özellikle tek sıralı makine tarlayı beton gibi ediyor toprak tohum için uygun hale getirilse bile patates yeri gibi yine verim olmuyor illaki az da olsa taban gübresi istiyor patates yerinı kaz ayağı ile sürüp alt gübresiz ekiyorum yetiyor </p><p>Pancar da ortalama verim 7 8 ton 20 25 arasi Polar </p><p>Patates de 5 7ton arasi verim alınıyor </p><p>Sulama parasida bugdayda 40 tl pancar patates de galiba 90 di sezonluk</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hüseyin 58 58, post: 1401749, member: 82637"] Aynen yerler kiraya verilen arazi arazinin bir kısmı ekili alan diğer kısmı nadasa bırakılan yerler nadas yerleri kiraya verilyor hasat sonu hububat ekiliyor bu yıl pancar ekecektim yeni ekici istemediler mevcut ekicilerede kota getirdiler geçen yıl aşırı pancar eken vardı ülke genelinde verimlerde iyi olunca fabrikalara aşırı mal gitti sulama ekipmanı aldım mecbur pancar işi yatınca buğdayı sulayacam fasulye ekmek de istemedim Patates yeri aşırı gubreli oluyor dönüme belki alt ve üst gubre olarak 200 kilo gubre atıyorlar üst gübre olarak sülfat atıyorlardı görmüştüm tarlanin üzerine sanki kar yağmış gibiydi Pancar yerine ağır makine girince tarla taş gibi oluyor özellikle tek sıralı makine tarlayı beton gibi ediyor toprak tohum için uygun hale getirilse bile patates yeri gibi yine verim olmuyor illaki az da olsa taban gübresi istiyor patates yerinı kaz ayağı ile sürüp alt gübresiz ekiyorum yetiyor Pancar da ortalama verim 7 8 ton 20 25 arasi Polar Patates de 5 7ton arasi verim alınıyor Sulama parasida bugdayda 40 tl pancar patates de galiba 90 di sezonluk [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Antonio Carraro
Fotoğraflar (Alıntılar)
PATATES TARLASINDA ARPA VERİMİ NASILDIR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt