PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Patates
Patates ve soğana neler oluyor!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="manas" data-source="post: 1228942" data-attributes="member: 4065"><p>o dedıgın 200 gr kavurmaya 200 lırayı kac kısı verıyor 80 mılyonluk ulkede bundan uc ay once doplardakı patatese 300 dortyuz verırken mılletın gıkı cıkmıyordu degılmı uretım </p><p> ulke bu sene cıddı anlamda degısık bır ıklım yasadı buna bıtkıler alışamadı hatay reyhanlı en erkencı bolge arkasından adana odemıs nıgde ulukıslanın bır bolumu sonra afyon ve dıgerlerı sokume gırere havaların yagıslı ve nemlı gıtmesı fungal hastalıklardan ana sıkıntı yaotı uretımde rekolte dusdu dusunce fıyatlar yukseldı arz talep mesellesıı bırde hep soyledım gırdı malıyetı en yuksek bıtkı patatesssss</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="manas, post: 1228942, member: 4065"] o dedıgın 200 gr kavurmaya 200 lırayı kac kısı verıyor 80 mılyonluk ulkede bundan uc ay once doplardakı patatese 300 dortyuz verırken mılletın gıkı cıkmıyordu degılmı uretım ulke bu sene cıddı anlamda degısık bır ıklım yasadı buna bıtkıler alışamadı hatay reyhanlı en erkencı bolge arkasından adana odemıs nıgde ulukıslanın bır bolumu sonra afyon ve dıgerlerı sokume gırere havaların yagıslı ve nemlı gıtmesı fungal hastalıklardan ana sıkıntı yaotı uretımde rekolte dusdu dusunce fıyatlar yukseldı arz talep mesellesıı bırde hep soyledım gırdı malıyetı en yuksek bıtkı patatesssss [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Patates
Patates ve soğana neler oluyor!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt