PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Patates
patatesi ektik
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="fatih DUMAN" data-source="post: 250900" data-attributes="member: 19518"><p><strong>Ynt: patatesi ektik</strong></p><p></p><p>ben SİVASLIYIM aşağı yukar 3 ton ektim ama benim tohumun 1 tonu sertifikalı 2 tonu sertifikasız onuda geçen yıl almıştım agriya ekiyoruz aşağı yukarı dönüme 3 ton alıyoruz ama biz gübreyi toplamda dönüme 50 kiloyu geömiyoruz başkada arpa buğday hayvan yemi yonca gorunga ekiyoruz birde iki yıldır tarla domatesi denedik fazla değil 2 dönüm iyi verim alıyoruz ama bizimki yetişince herkeste oluyor oda para etmiyor ve geçen yıldan 4000 kök çilek denedim tarım il müdürlüğü verdi bu yıl çok güzeller hepsi çiçekte aşasği yukarı 15 gün sonra yetişir</p><p> gevam edeceğim bu yıl 3000 kök daha ekeceğim geçen yıl verim yaptırmadık kökleşsin diye bu yıl verim alacağız deneme amaçlı baktılar hiç bir yerde böyle güzel olmadığını söylüyor mühendisle hiçte kimyasal gübre kullanmadık patateside aşa yukarı 10 senedir ekiyoruzda fazla ekmiyorum senede 25 30 ton hemen satacak yerim var onun üstüne çıkmıyorum başka işlerlede uğraştığımdan teşekkürler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fatih DUMAN, post: 250900, member: 19518"] [b]Ynt: patatesi ektik[/b] ben SİVASLIYIM aşağı yukar 3 ton ektim ama benim tohumun 1 tonu sertifikalı 2 tonu sertifikasız onuda geçen yıl almıştım agriya ekiyoruz aşağı yukarı dönüme 3 ton alıyoruz ama biz gübreyi toplamda dönüme 50 kiloyu geömiyoruz başkada arpa buğday hayvan yemi yonca gorunga ekiyoruz birde iki yıldır tarla domatesi denedik fazla değil 2 dönüm iyi verim alıyoruz ama bizimki yetişince herkeste oluyor oda para etmiyor ve geçen yıldan 4000 kök çilek denedim tarım il müdürlüğü verdi bu yıl çok güzeller hepsi çiçekte aşasği yukarı 15 gün sonra yetişir gevam edeceğim bu yıl 3000 kök daha ekeceğim geçen yıl verim yaptırmadık kökleşsin diye bu yıl verim alacağız deneme amaçlı baktılar hiç bir yerde böyle güzel olmadığını söylüyor mühendisle hiçte kimyasal gübre kullanmadık patateside aşa yukarı 10 senedir ekiyoruzda fazla ekmiyorum senede 25 30 ton hemen satacak yerim var onun üstüne çıkmıyorum başka işlerlede uğraştığımdan teşekkürler [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Patates
patatesi ektik
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt