PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
patinajı nasıl önleriz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alemdar" data-source="post: 222528" data-attributes="member: 2305"><p><strong>Ynt: patinajı nasıl önleriz?</strong></p><p></p><p>slm arkadaşım bende seni gibi mf tutkunuyum yanlız bu patinaj yapması yokmu ah ah ama cözümü var benim traktör mf 275 canavar gibi bir traktördü inan bu patinaj yüzünden rezil oluyordum ancak bi gün trak klüpte bi arkadaşın yazısını okudum dediki su doldur benim tekerde balon tekerdi ve suyu doldurdum inan benim traktörümn tekeri bile yok ama artık camurda degil patinaj tek sefere asılıyo denemek için kum dolu arabayı dere yatagına saldım inan banamısın demedi orda başka bi traktör boş cıkamazdı ve sudan cıktım baktımki arabanın kolunu catlatmış eskide ordan boş cıkamayan traktör şimdi kolu catlatı ha bu örnekte yetmediyse burda bi rampada yeni cıkan 65-56s new holand ve fiat 60-56 nın cekemedigi bi yükü tek başına cıkardı faydası cok su doldurmanın öyle dedikleri gibi yok cant catlar difrensiyel bozulur inanma ben 2 yıldır kulanıyom hiç bişe olmadı olacagıda yok zaten mf arka cok saglam öyle agırlık falan vız gelir.benle irtibata gecersen sana nasıl dolduracagın hakında bilgi veririm .yazımı oku.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alemdar, post: 222528, member: 2305"] [b]Ynt: patinajı nasıl önleriz?[/b] slm arkadaşım bende seni gibi mf tutkunuyum yanlız bu patinaj yapması yokmu ah ah ama cözümü var benim traktör mf 275 canavar gibi bir traktördü inan bu patinaj yüzünden rezil oluyordum ancak bi gün trak klüpte bi arkadaşın yazısını okudum dediki su doldur benim tekerde balon tekerdi ve suyu doldurdum inan benim traktörümn tekeri bile yok ama artık camurda degil patinaj tek sefere asılıyo denemek için kum dolu arabayı dere yatagına saldım inan banamısın demedi orda başka bi traktör boş cıkamazdı ve sudan cıktım baktımki arabanın kolunu catlatmış eskide ordan boş cıkamayan traktör şimdi kolu catlatı ha bu örnekte yetmediyse burda bi rampada yeni cıkan 65-56s new holand ve fiat 60-56 nın cekemedigi bi yükü tek başına cıkardı faydası cok su doldurmanın öyle dedikleri gibi yok cant catlar difrensiyel bozulur inanma ben 2 yıldır kulanıyom hiç bişe olmadı olacagıda yok zaten mf arka cok saglam öyle agırlık falan vız gelir.benle irtibata gecersen sana nasıl dolduracagın hakında bilgi veririm .yazımı oku. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Teknik Bilgiler-Yorumlar
patinajı nasıl önleriz?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt