PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
pelet tavuk gübresi ..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hanoğlulu123" data-source="post: 612973" data-attributes="member: 34593"><p><strong>Ynt: pelet tavuk gübresi ..</strong></p><p></p><p>ben kendim kullanmadım ama amcamlar kullandı keskinoğlu yapıyor markası organica galiba normal gübre makinası ile atıyorlar ( gözerleri çıkarıpta ) biraz zor oluyor çünkü birbirlerine yapışıp büyük topaçlar haline geliyor ve makinanın deliklerini tıkıyorlar arada temizlemek lazım bizim burada fiyatı da 400 tl ama 360 tl/ton veriyorlar ve verime etki ediyor diye duydum geçen sene atılan yerden 365 kg kanola aldılar dekardan (ortalama 300 kg yapıyor ) toprağın organik maddesini arttıtıp atılan gübrenin daha iyi kullanılmasını sağlıyor ve atılan yapay gübre miktarı azalıyor </p><p></p><p>uygulama şekli ise : dekara 200 kg lazım oluyor bunu 4 seneye bölüyorlar 1. sene 50 kg 2. sene 50 kg 3. sene 50 kg 4.sene 50 kg</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hanoğlulu123, post: 612973, member: 34593"] [b]Ynt: pelet tavuk gübresi ..[/b] ben kendim kullanmadım ama amcamlar kullandı keskinoğlu yapıyor markası organica galiba normal gübre makinası ile atıyorlar ( gözerleri çıkarıpta ) biraz zor oluyor çünkü birbirlerine yapışıp büyük topaçlar haline geliyor ve makinanın deliklerini tıkıyorlar arada temizlemek lazım bizim burada fiyatı da 400 tl ama 360 tl/ton veriyorlar ve verime etki ediyor diye duydum geçen sene atılan yerden 365 kg kanola aldılar dekardan (ortalama 300 kg yapıyor ) toprağın organik maddesini arttıtıp atılan gübrenin daha iyi kullanılmasını sağlıyor ve atılan yapay gübre miktarı azalıyor uygulama şekli ise : dekara 200 kg lazım oluyor bunu 4 seneye bölüyorlar 1. sene 50 kg 2. sene 50 kg 3. sene 50 kg 4.sene 50 kg [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
pelet tavuk gübresi ..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt