PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Pencereli İnekler...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ParaMiliter" data-source="post: 850094" data-attributes="member: 53417"><p><strong>Ynt: Pencereli İnekler...</strong></p><p></p><p>gençen gün Discovery Chanal mı ne,</p><p>onu izlerken inekleri gösteriyordu.</p><p>İneklerin 4 midesi olduğunu, yediklerini nasıl sindirdiklerini falan anlatıyordu.</p><p>bir ineğin yanına gittiler. midesinin üstüne yuvarlak bi delik açmışlar....</p><p>bir karış genişliğinde delik.</p><p>plastik bişeyler takmışlar...</p><p>adam ordan elini soktu hayvanın midesine,</p><p>içinden bir kısım / avuç yeşil ot çıkardı...</p><p>işte hayvanlar bunları böyle sindiriyor vs... diye anlatmaya başladı.</p><p></p><p>hayvanlara acıdım, öfkelendim, nefret ettim...</p><p>onu yapnların bütün usûl ve fûruunu, testere ile diklemesine / boylamasına ortadan ikiye kesmek geldi...</p><p></p><p>iki bacağını ve iki kolunu kesip,</p><p>1 gözünü kör, 1 kulağını sağır edip,</p><p>ses tellerini alıp.</p><p>sessiz, hareketsiz başkalarına muhtaç bir halde bırakmak istedim...</p><p> sop-*-sa at-*-* kız-*sw şyt-*-sa</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ParaMiliter, post: 850094, member: 53417"] [b]Ynt: Pencereli İnekler...[/b] gençen gün Discovery Chanal mı ne, onu izlerken inekleri gösteriyordu. İneklerin 4 midesi olduğunu, yediklerini nasıl sindirdiklerini falan anlatıyordu. bir ineğin yanına gittiler. midesinin üstüne yuvarlak bi delik açmışlar.... bir karış genişliğinde delik. plastik bişeyler takmışlar... adam ordan elini soktu hayvanın midesine, içinden bir kısım / avuç yeşil ot çıkardı... işte hayvanlar bunları böyle sindiriyor vs... diye anlatmaya başladı. hayvanlara acıdım, öfkelendim, nefret ettim... onu yapnların bütün usûl ve fûruunu, testere ile diklemesine / boylamasına ortadan ikiye kesmek geldi... iki bacağını ve iki kolunu kesip, 1 gözünü kör, 1 kulağını sağır edip, ses tellerini alıp. sessiz, hareketsiz başkalarına muhtaç bir halde bırakmak istedim... sop-*-sa at-*-* kız-*sw şyt-*-sa [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Pencereli İnekler...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt