PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Petlas aldık (Yusuf Tüylüoğlu duymasın)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 1406438" data-attributes="member: 25349"><p>Konuyu açalı ve komşu Petlas lastikleri ona alalı 6 yıl olmuş.Bir taraf sürekli patlıyordu.Bu markayı ben aldırdım diye kendimi suçluyordum.Bu sefer Lassa aldı, servis gelip taktı.Arızalı lastiğin iç kısmına bakın lütfen,fabrika hatası bu şekilde olur mu? Sanki inik lastikle jant üzerinde yürünmüş gibi.İç yüzde aralıkları birbirine eşit çapraz çizgi şeklinde problem var.Problem bölgesel değil,aynı hat üzerinde 360 derece halka çizecek şekilde. Diğer çıkan lastik tamamen normaldi.Aynı gün takılan aynı seri numaralı aynı marka ürünün biri 6 yıl sonra bu şekilde, diğeri hem iç yüz hem dış yüz ve tırnak yönünden bomba gibi olur mu? Dengesizlik olmasın diye Lassa 'yı çift taktı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 1406438, member: 25349"] Konuyu açalı ve komşu Petlas lastikleri ona alalı 6 yıl olmuş.Bir taraf sürekli patlıyordu.Bu markayı ben aldırdım diye kendimi suçluyordum.Bu sefer Lassa aldı, servis gelip taktı.Arızalı lastiğin iç kısmına bakın lütfen,fabrika hatası bu şekilde olur mu? Sanki inik lastikle jant üzerinde yürünmüş gibi.İç yüzde aralıkları birbirine eşit çapraz çizgi şeklinde problem var.Problem bölgesel değil,aynı hat üzerinde 360 derece halka çizecek şekilde. Diğer çıkan lastik tamamen normaldi.Aynı gün takılan aynı seri numaralı aynı marka ürünün biri 6 yıl sonra bu şekilde, diğeri hem iç yüz hem dış yüz ve tırnak yönünden bomba gibi olur mu? Dengesizlik olmasın diye Lassa 'yı çift taktı. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Petlas aldık (Yusuf Tüylüoğlu duymasın)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt