PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Petlas- BKT lastik değişimi??
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="DuSTeRo" data-source="post: 957771" data-attributes="member: 51323"><p><strong>Ynt: Petlas- BKT lastik değişimi??</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum. Kimse yanlış anlamasın beni ama bir traktöre takılan 4 lastik aynı andamı üretimden çıkıyor ? Yoksa farklı makinalardanmı çıkıyor ?</p><p></p><p>Demek istediğim şudur lastik hatasını anlarım lakin 4 lastiğinde aynı petrol karışımındaki makineden çıkması mümkünmü ?</p><p></p><p>Yani 4 ü birden aynı şekilde çatlıyor veya deforme oluyorsa bu tesadüfmüdür yoksa biraz kullanıcı hatasınamı girer ?</p><p></p><p>Lassa=Bridgestone</p><p></p><p>Aynı fabrikadan çıkıyor diyebiliriz.</p><p></p><p>Palazoğlu çift dingil tandem römorka Lassa lastik takıyordu son zamanlarda farkettimki Bkt kullanmaya başlamış. Benim tandemde Lassa var 2 sene oldu tık yok. Sıfır Bkt ye bakıyorum daha nazik duruyor kopmaya çok meyilli tahminime göre Lassa ' dan daha evvel eskir çok hoşuma gitmedi. Hamur olarak Continental ' e beniziyor dikkat ederseniz Continental ' in zirai ürün gurubu oldukça ucuzdur. Yumuşak lastik çabuk biter arkadaşlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DuSTeRo, post: 957771, member: 51323"] [b]Ynt: Petlas- BKT lastik değişimi??[/b] Arkadaşlar affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum. Kimse yanlış anlamasın beni ama bir traktöre takılan 4 lastik aynı andamı üretimden çıkıyor ? Yoksa farklı makinalardanmı çıkıyor ? Demek istediğim şudur lastik hatasını anlarım lakin 4 lastiğinde aynı petrol karışımındaki makineden çıkması mümkünmü ? Yani 4 ü birden aynı şekilde çatlıyor veya deforme oluyorsa bu tesadüfmüdür yoksa biraz kullanıcı hatasınamı girer ? Lassa=Bridgestone Aynı fabrikadan çıkıyor diyebiliriz. Palazoğlu çift dingil tandem römorka Lassa lastik takıyordu son zamanlarda farkettimki Bkt kullanmaya başlamış. Benim tandemde Lassa var 2 sene oldu tık yok. Sıfır Bkt ye bakıyorum daha nazik duruyor kopmaya çok meyilli tahminime göre Lassa ' dan daha evvel eskir çok hoşuma gitmedi. Hamur olarak Continental ' e beniziyor dikkat ederseniz Continental ' in zirai ürün gurubu oldukça ucuzdur. Yumuşak lastik çabuk biter arkadaşlar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Petlas- BKT lastik değişimi??
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt