PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Petlas- BKT lastik değişimi??
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="DuSTeRo" data-source="post: 958217" data-attributes="member: 51323"><p><strong>Ynt: Petlas- BKT lastik değişimi??</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>İnfilation un infilak ile ilgisi yok. Ya radial e neden 30 psi basılmasın ben biçere basıyorum 50 psi patlasa şimdiye kadar patlardı asıl radial i düşük basınçta kullanmak yanlış yanak yapıyor eziliyor. Bilhassa L95 in üzerinde gelen Michelin lerde yaşadım 20 psi da. Ben o lastikleri dişinin son zerresine kadar kullanamdım 2005 te Ferguson jantı ve dar lastik alınca attım daha yarım diş vardı Michelin de. 2009 da da petlas radial aldım orjinal jantlara 25 psi ın altına düşmedim lastiklerde leke yok yaa fırçayı bir süreyim pırıl pırıl hala. Bende 2005 ten beri tecrübeliyim lastik konusunda. 6170 R nin 22 psi nasıl olur ben 6430 VE 6930 premiumda Amazone kombine çalıştırdım 38 psi da daha azına lastik dayanmıyor. Normal takımda da 28 psi kullandım kullanılması gerekende bu. 6170 r de 11 ton değil bu arada ağırlıklarla beraber 8 ton gelir maksimum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DuSTeRo, post: 958217, member: 51323"] [b]Ynt: Petlas- BKT lastik değişimi??[/b] İnfilation un infilak ile ilgisi yok. Ya radial e neden 30 psi basılmasın ben biçere basıyorum 50 psi patlasa şimdiye kadar patlardı asıl radial i düşük basınçta kullanmak yanlış yanak yapıyor eziliyor. Bilhassa L95 in üzerinde gelen Michelin lerde yaşadım 20 psi da. Ben o lastikleri dişinin son zerresine kadar kullanamdım 2005 te Ferguson jantı ve dar lastik alınca attım daha yarım diş vardı Michelin de. 2009 da da petlas radial aldım orjinal jantlara 25 psi ın altına düşmedim lastiklerde leke yok yaa fırçayı bir süreyim pırıl pırıl hala. Bende 2005 ten beri tecrübeliyim lastik konusunda. 6170 R nin 22 psi nasıl olur ben 6430 VE 6930 premiumda Amazone kombine çalıştırdım 38 psi da daha azına lastik dayanmıyor. Normal takımda da 28 psi kullandım kullanılması gerekende bu. 6170 r de 11 ton değil bu arada ağırlıklarla beraber 8 ton gelir maksimum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Petlas- BKT lastik değişimi??
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt