PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Petlas- BKT lastik değişimi??
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="DuSTeRo" data-source="post: 958237" data-attributes="member: 51323"><p><strong>Ynt: Petlas- BKT lastik değişimi??</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Fatih programı izlemedim. Lakin araba değil bu lastik hava basıncı yakıtta gözle görülür etki yaratsın. Her traktörde de Erkunt gibi hava kompresörü yok zırt pırt onunla oynayasın. Mühendis olabilir yaptığı işe saygı duyuyorum lakin çok ince detay bu 3 diş konusu. Bu da senin düşük basınç için söylediklerinin aksi aslında neticede traktöre nekadar yüklenirsen lastik okadar ezilir hava basman gerekir. Teknikte lastiğin psi hesabı vardır birimi değişebilir ama ölçü şekli değişmez. Traktörü yaptığın işe göre ve taktığın takıma göre değerlendirmek lazım. Lastiği dişi varken ömrünü tamamlatmak o senin kişisel tercihindir lakin ben buna para veriyosam bu bir milli sermaye ise ben ondan ömrünün son noktasına kadar faydalanmak isterim. Bende isterim lastik %40 ına geldiğinde değiştirmeyi ama para kolay kazanılmıyor. Parmaklarımı burda bukadar yormam mağdur duruma kimse düşmesin diye gene bir lastik mağduriyeti konusu forumda açılmasın diye başka birşey için değil.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DuSTeRo, post: 958237, member: 51323"] [b]Ynt: Petlas- BKT lastik değişimi??[/b] Fatih programı izlemedim. Lakin araba değil bu lastik hava basıncı yakıtta gözle görülür etki yaratsın. Her traktörde de Erkunt gibi hava kompresörü yok zırt pırt onunla oynayasın. Mühendis olabilir yaptığı işe saygı duyuyorum lakin çok ince detay bu 3 diş konusu. Bu da senin düşük basınç için söylediklerinin aksi aslında neticede traktöre nekadar yüklenirsen lastik okadar ezilir hava basman gerekir. Teknikte lastiğin psi hesabı vardır birimi değişebilir ama ölçü şekli değişmez. Traktörü yaptığın işe göre ve taktığın takıma göre değerlendirmek lazım. Lastiği dişi varken ömrünü tamamlatmak o senin kişisel tercihindir lakin ben buna para veriyosam bu bir milli sermaye ise ben ondan ömrünün son noktasına kadar faydalanmak isterim. Bende isterim lastik %40 ına geldiğinde değiştirmeyi ama para kolay kazanılmıyor. Parmaklarımı burda bukadar yormam mağdur duruma kimse düşmesin diye gene bir lastik mağduriyeti konusu forumda açılmasın diye başka birşey için değil. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Petlas- BKT lastik değişimi??
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt