PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Petlas- BKT lastik değişimi??
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="DuSTeRo" data-source="post: 958249" data-attributes="member: 51323"><p><strong>Ynt: Petlas- BKT lastik değişimi??</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Fatih şuan çok koptun konudan konu samyelli dediğin lastik değil samyellinin 20 psi da çatlamasıda değil. Ben lastiği doğru basınçta kullanmaktan bahsediyorum ama samyelli ama bilmemneli. Radial nasıl çatlamaz yaa bayinin 1 yıllık Haşmet ' inin lastikleri ağlıyodu binlerce çatlak olmuş bide kültivatörü taktım iyice çöktü zaten önlerde deydi deymedi gidiyor benim 1 le geçtiğim bozuk yerden haşmet 3 tavşanla geçiyodu afedersinde kıç keyfi içinde bukadar olmaz yazık günah. Daha birsürü var burda fabrikadan 20 psi basılmış Erkunt ve Tümosan foruma üye olmayan mağdur. Hele çok yakın bir arkadaşımın traktörünü bayide lastikler inik jantları üstünde sevk kamyonundan indirmişler çocuk 1 sene geçmeden lastik almak zorunda kaldı onuda şambreldeki jant izlerinden anladık. Fabrikasyon ne hata var biliyomusun sorun lastiklerin üretim hatalı çıkması değil sorun fabrikanın gerekli basınçta ürün yollamamasından ve tüketicilerin %30 unun fabrikadan teslim aldığı gibi kullanılmasından kaynaklanıyor. Ülkemizde ne lastik ne sanayi ne usta bilinci malesef yok verilen işi sorgulamadan yapan neyi neden yaptığını bilmeden yapan robotlar gibiyiz bu yüzdende işinin ehli insanlar parmakla gösteriliyor ülkemizde.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DuSTeRo, post: 958249, member: 51323"] [b]Ynt: Petlas- BKT lastik değişimi??[/b] Fatih şuan çok koptun konudan konu samyelli dediğin lastik değil samyellinin 20 psi da çatlamasıda değil. Ben lastiği doğru basınçta kullanmaktan bahsediyorum ama samyelli ama bilmemneli. Radial nasıl çatlamaz yaa bayinin 1 yıllık Haşmet ' inin lastikleri ağlıyodu binlerce çatlak olmuş bide kültivatörü taktım iyice çöktü zaten önlerde deydi deymedi gidiyor benim 1 le geçtiğim bozuk yerden haşmet 3 tavşanla geçiyodu afedersinde kıç keyfi içinde bukadar olmaz yazık günah. Daha birsürü var burda fabrikadan 20 psi basılmış Erkunt ve Tümosan foruma üye olmayan mağdur. Hele çok yakın bir arkadaşımın traktörünü bayide lastikler inik jantları üstünde sevk kamyonundan indirmişler çocuk 1 sene geçmeden lastik almak zorunda kaldı onuda şambreldeki jant izlerinden anladık. Fabrikasyon ne hata var biliyomusun sorun lastiklerin üretim hatalı çıkması değil sorun fabrikanın gerekli basınçta ürün yollamamasından ve tüketicilerin %30 unun fabrikadan teslim aldığı gibi kullanılmasından kaynaklanıyor. Ülkemizde ne lastik ne sanayi ne usta bilinci malesef yok verilen işi sorgulamadan yapan neyi neden yaptığını bilmeden yapan robotlar gibiyiz bu yüzdende işinin ehli insanlar parmakla gösteriliyor ülkemizde. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Petlas- BKT lastik değişimi??
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt