PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Petlas Traktör lastikeri kaltitesiz mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ERFARUK" data-source="post: 377562" data-attributes="member: 20633"><p><strong>Ynt: Petlas Traktör lastikeri kaltitesiz mi?</strong></p><p></p><p>Kalitesiz lastik,üretim hataları oluyor belli bir standartları yok.Bir sene lastik işi yaptım,isuzu ya lastik verdim,bir hafta sora dişlerinin arası çatladı,firmayla görüştüm,'sen kendinden tak biz sana yenisini yollarız'dediler.elimde vardı yenisini taktım,oda aynı sorunla tekrar geri geldi.onuda geri alıp.çıkma lastikle müşteriyi yolladık.bölge sorumlusu geldi,inceledi,fabrika hatası bu serilerde sorun oldu dediler....yenisini istemedim.para iadesi istedim.(elimde evrakları duruyor)</p><p> Elimde traktör grubuda lastikte vardı,müşteri petlas dışında diğer markaları soruyordu.Petlaslar elimde kaldı ,ancak dükkanı devrederken satabildim.</p><p> Petlas binek grubundan traktöre kadar,hep sert lastik ,kemik gibi.....tabi çok sert olunca ,esnemede olmuyor,çatlama meydana gelebiliyor.</p><p> Bence müşteride oluşan kalitesiz imajını,ingilizce starmax isim koyup aşmaya çalışıyorlar.</p><p> İsme değilde kaliteye yatırm yapmaları lazım,Devlet özlleştirdi,kombassan aldı.yeni makineleri gümrükten sokamadı.O da lastik tüccarı abdülkadir özcana sattı,yine kalite ve yatırım yok.</p><p> Kullanıp memnun olan sorun çıkarmayan vardır ama diğer yerlilere göre sorun çıkarma ihtimali daha fazladır,kalite bakımndan düşüktür. yeni lastik alacaklar ,birazdaha fark verip,kalite standartı oturmuş markalar alırsa daha iyi olur.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ERFARUK, post: 377562, member: 20633"] [b]Ynt: Petlas Traktör lastikeri kaltitesiz mi?[/b] Kalitesiz lastik,üretim hataları oluyor belli bir standartları yok.Bir sene lastik işi yaptım,isuzu ya lastik verdim,bir hafta sora dişlerinin arası çatladı,firmayla görüştüm,'sen kendinden tak biz sana yenisini yollarız'dediler.elimde vardı yenisini taktım,oda aynı sorunla tekrar geri geldi.onuda geri alıp.çıkma lastikle müşteriyi yolladık.bölge sorumlusu geldi,inceledi,fabrika hatası bu serilerde sorun oldu dediler....yenisini istemedim.para iadesi istedim.(elimde evrakları duruyor) Elimde traktör grubuda lastikte vardı,müşteri petlas dışında diğer markaları soruyordu.Petlaslar elimde kaldı ,ancak dükkanı devrederken satabildim. Petlas binek grubundan traktöre kadar,hep sert lastik ,kemik gibi.....tabi çok sert olunca ,esnemede olmuyor,çatlama meydana gelebiliyor. Bence müşteride oluşan kalitesiz imajını,ingilizce starmax isim koyup aşmaya çalışıyorlar. İsme değilde kaliteye yatırm yapmaları lazım,Devlet özlleştirdi,kombassan aldı.yeni makineleri gümrükten sokamadı.O da lastik tüccarı abdülkadir özcana sattı,yine kalite ve yatırım yok. Kullanıp memnun olan sorun çıkarmayan vardır ama diğer yerlilere göre sorun çıkarma ihtimali daha fazladır,kalite bakımndan düşüktür. yeni lastik alacaklar ,birazdaha fark verip,kalite standartı oturmuş markalar alırsa daha iyi olur. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Petlas Traktör lastikeri kaltitesiz mi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt