PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
petrol haritası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="gökoğlu" data-source="post: 148474" data-attributes="member: 996"><p><strong>Ynt: petrol haritası</strong></p><p></p><p>bu %1 olayı taaa eskiye dayanıyor zannediyorum,, önceden okumuştum birzaman şimdi bakmadım ama,,ya lozan antlaşmasına yada montre ateşkes anlaşmasında geçiyordu bu %1 olayı hangisinde geçtiğini hatırlayamıyorum şimdi,, yani türkiye sınırlarında petrol çıkarırsa %1 ' ni cebine koyabilir diye bir madde. o zaman öyle yırtmışız olayı, ilerde ne olur bilmem..</p><p></p><p>OKAY kardeş ' de doğru söylemiş aslında katılıyorum, çünkü petrol var ama çoğunun ya kalitesi düşük yada çıkartılma maliyetlerini karşılamıyor, yetersiz diye biliyorum bende,, şimdiki çıkardığımız petrol belkide topraklarımızdaki petrolün %1 ' dir, eğer öyle ise saten oda askeriyemize ancak yetiyordur vatandaşa pek faydası olmaz.. yani yine deli gibi sabah 8 akşam kaç bilmem çalış çalış çalış sabah kalk bak yine bir karış. </p><p></p><p>ne zaman güçlendik ozaman bir anlaşmada biz yaparız herhalde. topraklarımızda %100 hatta musul kerkük..?..biz o çarşafın,antlaşmaların yırtıldığını görürmüyüz bilmem.. birileri muhakkak görecek ammaaa, kimbilir kim ve ne zaman. belki yarın belki yarındada yakın. yarın hangi yarın onu bilmiyoruz...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gökoğlu, post: 148474, member: 996"] [b]Ynt: petrol haritası[/b] bu %1 olayı taaa eskiye dayanıyor zannediyorum,, önceden okumuştum birzaman şimdi bakmadım ama,,ya lozan antlaşmasına yada montre ateşkes anlaşmasında geçiyordu bu %1 olayı hangisinde geçtiğini hatırlayamıyorum şimdi,, yani türkiye sınırlarında petrol çıkarırsa %1 ' ni cebine koyabilir diye bir madde. o zaman öyle yırtmışız olayı, ilerde ne olur bilmem.. OKAY kardeş ' de doğru söylemiş aslında katılıyorum, çünkü petrol var ama çoğunun ya kalitesi düşük yada çıkartılma maliyetlerini karşılamıyor, yetersiz diye biliyorum bende,, şimdiki çıkardığımız petrol belkide topraklarımızdaki petrolün %1 ' dir, eğer öyle ise saten oda askeriyemize ancak yetiyordur vatandaşa pek faydası olmaz.. yani yine deli gibi sabah 8 akşam kaç bilmem çalış çalış çalış sabah kalk bak yine bir karış. ne zaman güçlendik ozaman bir anlaşmada biz yaparız herhalde. topraklarımızda %100 hatta musul kerkük..?..biz o çarşafın,antlaşmaların yırtıldığını görürmüyüz bilmem.. birileri muhakkak görecek ammaaa, kimbilir kim ve ne zaman. belki yarın belki yarındada yakın. yarın hangi yarın onu bilmiyoruz... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
petrol haritası
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt