PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Kutlama ve Tebrik Bölümü
Peygamberimiz kutlu doğm haftası hepinize Mübarek
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="atabey" data-source="post: 354378" data-attributes="member: 11469"><p><strong>Ynt: Peygamberimiz kutlu doğm haftası hepinize Mübarek</strong></p><p></p><p>On dört asır evvel yine bir böyle geceydi</p><p>Kumdan ayınon dördü bir öksüz çıkıverdi</p><p>Lakin o ne hüsrandı ki hissetmedi gözler</p><p>Halbuki kaç bin senedir bekleşmedelerdi</p><p>Nerden görecekler göremezlerdi tabi</p><p>Bir kere zuhur ettiği çöl en sapa yerdi</p><p>Bir kere de ma’mure-i dünya ozamanlar</p><p>Buhranlar içindeydi bugünden de beterdi</p><p>Sırtlanları geçmişti beşer yırtıcılıkta</p><p>Dişsiz mi bir insan onu kardeşleri yerdi</p><p>Fevza bütün afakını sarmıştı zeminin</p><p>Salgındı bugün Şark’ı yıkan tefrika derdi</p><p></p><p>Derken büyüyüp kırkına gelmişti ki öksüz</p><p>Başlarda gezen kanlı ayaklar suya erdi</p><p>Bir nefhada kurtardı insanlığı o masum</p><p>Bir hamlede kayserleri kisraları serdi</p><p>Aczin ki, ezilmekti bütün hakkı, dirildi</p><p>Zulmün ki, zeval akılına gelmezdi, geberdi</p><p>Alemlere rahmetti evet şer-i mübini</p><p>Şehbalini adl isteyenin yurduna gerdi</p><p>Dünya neye sahipse onun vergisidir hep</p><p>Medyun O’na cemiyeti medyun O’na ferdi</p><p>Medyundur o masuma bütün bir beşeriyyet</p><p>Ya Rab! Bizi mahşerde bu ikrar ile haşre</p><p></p><p></p><p> </p><p></p><p>“Yağmur; seni bekleyen bir taş da ben olsaydım</p><p>Çölde seni özleyen bir kuş da ben olsaydım</p><p>Dokunduğun küçük bir nakış da ben olsaydım</p><p>Sana sırılsıklam bir bakış da ben olsaydım</p><p>Uğrunda koparılan bir baş da ben olsaydım</p><p>Bahira’da süzülen bir yaş da ben olsaydım</p><p>Okşadığın bir parça kumaş da ben olsaydım</p><p>Senin için görülen bir düş de ben olsaydım</p><p>Yeryüzünde seni bir görmüş de ben olsaydım</p><p>Senin visâlinle bir gülmüş de ben olsaydım</p><p>Sana hicret eden bir Kureyş de ben olsaydım</p><p>Damar damar seninle, hep seninle olsaydım</p><p>Bâtılı yıkmak için kuşandığın kılıcın</p><p>Kabzasında bir dirhem gümüş de ben olsaydım.”</p><p></p><p> </p><p></p><p>O En İyi Babaydı..O En İyi.O En Vefalıydı..O En Takvalıydı..O En Mütevaziydi..O En Doğruydu..O En Adaletliydi..O En Masumdu..O En Dayanıklıydı..O En Zekiydi..O En Asaletliydi..O En Hatipti..O En Emniyetliydi..O En Teslimiyetliydi..O En Şefkatliydi..O En Cömertti..O Bir Beşerdi Lakin En Hayırlısıydı..O İlkti Ve Sondu..Sallallahu Aleyhi Ve Sellem…</p><p></p><p> </p><p></p><p>O’na Uyunuz..</p><p>O’nu Örnek Alınız Ki O,</p><p>Sizde Hergün Yeniden Doğsun…</p><p>Yüreğinizi Verin Ki O’na,</p><p>Yarın Orada Sizinle Olsun..</p><p></p><p>Bu Duyguyla: Doğum Günümüz</p><p>Yani: Dirilişimiz Kutlu Olsun</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="atabey, post: 354378, member: 11469"] [b]Ynt: Peygamberimiz kutlu doğm haftası hepinize Mübarek[/b] On dört asır evvel yine bir böyle geceydi Kumdan ayınon dördü bir öksüz çıkıverdi Lakin o ne hüsrandı ki hissetmedi gözler Halbuki kaç bin senedir bekleşmedelerdi Nerden görecekler göremezlerdi tabi Bir kere zuhur ettiği çöl en sapa yerdi Bir kere de ma’mure-i dünya ozamanlar Buhranlar içindeydi bugünden de beterdi Sırtlanları geçmişti beşer yırtıcılıkta Dişsiz mi bir insan onu kardeşleri yerdi Fevza bütün afakını sarmıştı zeminin Salgındı bugün Şark’ı yıkan tefrika derdi Derken büyüyüp kırkına gelmişti ki öksüz Başlarda gezen kanlı ayaklar suya erdi Bir nefhada kurtardı insanlığı o masum Bir hamlede kayserleri kisraları serdi Aczin ki, ezilmekti bütün hakkı, dirildi Zulmün ki, zeval akılına gelmezdi, geberdi Alemlere rahmetti evet şer-i mübini Şehbalini adl isteyenin yurduna gerdi Dünya neye sahipse onun vergisidir hep Medyun O’na cemiyeti medyun O’na ferdi Medyundur o masuma bütün bir beşeriyyet Ya Rab! Bizi mahşerde bu ikrar ile haşre “Yağmur; seni bekleyen bir taş da ben olsaydım Çölde seni özleyen bir kuş da ben olsaydım Dokunduğun küçük bir nakış da ben olsaydım Sana sırılsıklam bir bakış da ben olsaydım Uğrunda koparılan bir baş da ben olsaydım Bahira’da süzülen bir yaş da ben olsaydım Okşadığın bir parça kumaş da ben olsaydım Senin için görülen bir düş de ben olsaydım Yeryüzünde seni bir görmüş de ben olsaydım Senin visâlinle bir gülmüş de ben olsaydım Sana hicret eden bir Kureyş de ben olsaydım Damar damar seninle, hep seninle olsaydım Bâtılı yıkmak için kuşandığın kılıcın Kabzasında bir dirhem gümüş de ben olsaydım.” O En İyi Babaydı..O En İyi.O En Vefalıydı..O En Takvalıydı..O En Mütevaziydi..O En Doğruydu..O En Adaletliydi..O En Masumdu..O En Dayanıklıydı..O En Zekiydi..O En Asaletliydi..O En Hatipti..O En Emniyetliydi..O En Teslimiyetliydi..O En Şefkatliydi..O En Cömertti..O Bir Beşerdi Lakin En Hayırlısıydı..O İlkti Ve Sondu..Sallallahu Aleyhi Ve Sellem… O’na Uyunuz.. O’nu Örnek Alınız Ki O, Sizde Hergün Yeniden Doğsun… Yüreğinizi Verin Ki O’na, Yarın Orada Sizinle Olsun.. Bu Duyguyla: Doğum Günümüz Yani: Dirilişimiz Kutlu Olsun [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Kutlama ve Tebrik Bölümü
Peygamberimiz kutlu doğm haftası hepinize Mübarek
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt