PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Peynir yapımında püf noktaları nelerdir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="Bolkar33" data-source="post: 1185679" data-attributes="member: 60621"><p>Selamlar...</p><p></p><p>Dün evde peynir yapmak için deneme yaptım 5 litre inek sütüne hazır bir mayadan 1 kapak kullandım. Termometre olmadığı için sıcaklık kontrolünü sağlıklı yapamadım ama tahminen 35-40 C arasında mayaladım. sonuç yaklaşık 850 gr peynir ve peynir altı suyundan ise 500 gr lor elde ettim.</p><p></p><p>Bana kaliteden de ödün vermeden verimli peynir elde etmenin püf noktalarını anlatabilir misiniz</p><p></p><p>Keçi sütü düşündüğüm için Keçi ve İnek sütleri arasında verim farkı oluyor mu?</p><p></p><p>Piyasada en çok hangi peynir çeşitini satabiliriz? tulum salamura vs.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bolkar33, post: 1185679, member: 60621"] Selamlar... Dün evde peynir yapmak için deneme yaptım 5 litre inek sütüne hazır bir mayadan 1 kapak kullandım. Termometre olmadığı için sıcaklık kontrolünü sağlıklı yapamadım ama tahminen 35-40 C arasında mayaladım. sonuç yaklaşık 850 gr peynir ve peynir altı suyundan ise 500 gr lor elde ettim. Bana kaliteden de ödün vermeden verimli peynir elde etmenin püf noktalarını anlatabilir misiniz Keçi sütü düşündüğüm için Keçi ve İnek sütleri arasında verim farkı oluyor mu? Piyasada en çok hangi peynir çeşitini satabiliriz? tulum salamura vs. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Peynir yapımında püf noktaları nelerdir?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt