PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Peynir yapımında püf noktaları nelerdir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="muratsulak" data-source="post: 1185892" data-attributes="member: 75131"><p>5 Lt. sütten 850-Gr. peynir elde ettiyseniz sanırım MONTOFON yada SİMENTAL ırkından elde ettiniz. Zira HOLSTEİN'dan ancak 750-.Gr elde edilebilir.</p><p>Size tavsiyem JERSEY'den peynir üretmeye bakın. Zira 5 Lt.'den 1000-1100 gr. civarında peyniri olur.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="muratsulak, post: 1185892, member: 75131"] 5 Lt. sütten 850-Gr. peynir elde ettiyseniz sanırım MONTOFON yada SİMENTAL ırkından elde ettiniz. Zira HOLSTEİN'dan ancak 750-.Gr elde edilebilir. Size tavsiyem JERSEY'den peynir üretmeye bakın. Zira 5 Lt.'den 1000-1100 gr. civarında peyniri olur. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Peynir yapımında püf noktaları nelerdir?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt