PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Peynir yapımında püf noktaları nelerdir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="Bolkar33" data-source="post: 1185902" data-attributes="member: 60621"><p>Devrim bey cevabınız için teşekkür ederim.</p><p></p><p>Youtube üzerinden epey video izledim elbette baya birşeyler öğrendim o bir gerçek. Ancak her mesleğin hani püf noktaları olur ya onu öğrenmek istiyorum.</p><p></p><p>Mesela bir örnek vereyim Youtube'da Obruk Tulum peynirinin anlatıldığı bir video var. Üretici her aşamayı anlattı ancak bir yerde peynirin tuluma basılmadan önce PH değerine ulaşması için 7-8 saat bekletiyoruz dedi. O PH değerinin kaç olduğunu söylemedi.</p><p></p><p>Bunun gibi püf noktaları kastettiğim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bolkar33, post: 1185902, member: 60621"] Devrim bey cevabınız için teşekkür ederim. Youtube üzerinden epey video izledim elbette baya birşeyler öğrendim o bir gerçek. Ancak her mesleğin hani püf noktaları olur ya onu öğrenmek istiyorum. Mesela bir örnek vereyim Youtube'da Obruk Tulum peynirinin anlatıldığı bir video var. Üretici her aşamayı anlattı ancak bir yerde peynirin tuluma basılmadan önce PH değerine ulaşması için 7-8 saat bekletiyoruz dedi. O PH değerinin kaç olduğunu söylemedi. Bunun gibi püf noktaları kastettiğim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Peynir yapımında püf noktaları nelerdir?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt