PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Phantom 3075 vs Deutz Agrolux 75 vs NH TD75D
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="xdragonx" data-source="post: 549036" data-attributes="member: 1429"><p><strong>Ynt: Phantom 3075 vs Deutz Agrolux 75 vs NH TD75D</strong></p><p></p><p></p><p>sevgili arkadaşlar öncelikle şunu demek isterimki bu videoyu çeken benim paylaşanda benim ve td 75 de benimdi üzerinde td 85 de kullanılan garrett turbo montajı ve subapları takıldı ama nafıle bir daha nh motorunu kapıma sokmam tamamen mazot düşmanı ve manevra hiç yok frenlerde çok vasat ben bunu defalarca paylaştım ve çok tepki aldım 3075 ile ne agrolux 75 nede td 75 i mukayese edemezsınız fena fark açar üzerindeki motor bile dünyada birçok makina ve ekipmanda yıllarca kullanılan bfm 2012 deuthz motordur ve 4 silindirdir inanın bana nefesini kesemezsiniz aynı motor deuth fahr k-410 ve 420 motorlarında kullanılmakta uzel o yıllarda 3 ileri ara seçme sanzıman yerine paraya kıyıp 4 ileri ara seçme kullansaydı inanın bana tum dunyaya satardı agrolux 75 in mf 3075 e karşılaştırmak çok insafsız olur tek avantajı kilitsiz 4 çeker ve önden fren olması ve haliyle 3 silindir &30 az yakıtı olması hepsini kullanan biri olarak açık sunumum budur</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="xdragonx, post: 549036, member: 1429"] [b]Ynt: Phantom 3075 vs Deutz Agrolux 75 vs NH TD75D[/b] sevgili arkadaşlar öncelikle şunu demek isterimki bu videoyu çeken benim paylaşanda benim ve td 75 de benimdi üzerinde td 85 de kullanılan garrett turbo montajı ve subapları takıldı ama nafıle bir daha nh motorunu kapıma sokmam tamamen mazot düşmanı ve manevra hiç yok frenlerde çok vasat ben bunu defalarca paylaştım ve çok tepki aldım 3075 ile ne agrolux 75 nede td 75 i mukayese edemezsınız fena fark açar üzerindeki motor bile dünyada birçok makina ve ekipmanda yıllarca kullanılan bfm 2012 deuthz motordur ve 4 silindirdir inanın bana nefesini kesemezsiniz aynı motor deuth fahr k-410 ve 420 motorlarında kullanılmakta uzel o yıllarda 3 ileri ara seçme sanzıman yerine paraya kıyıp 4 ileri ara seçme kullansaydı inanın bana tum dunyaya satardı agrolux 75 in mf 3075 e karşılaştırmak çok insafsız olur tek avantajı kilitsiz 4 çeker ve önden fren olması ve haliyle 3 silindir &30 az yakıtı olması hepsini kullanan biri olarak açık sunumum budur [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Deutz-Fahr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Phantom 3075 vs Deutz Agrolux 75 vs NH TD75D
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt