PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Pick-up - Arazi Araçları
Pikap/Arazi Aracı Bölümü mu Açsak?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1072141" data-attributes="member: 25443"><p>Ford ranger 4x2 bir yıldır kullaniyorum</p><p>1400 tl bir yillik vergi benim</p><p>4×4 arazi araci vergisi</p><p>4×2 ticari oluyor pikapta</p><p>Yani 4×4 lerin vergileri iki kat</p><p>Yakit 50 lt re mozot 450 ila 550 gidiyor</p><p>Arkadan cekis sıkıntılı keske onden cekis olsa</p><p>Virajda biraz kasis olsa savuruyor arkayi gaza bas savuruyor asr olmali hic olmazsa benimki 2011 asr yok</p><p>Konforu guzel temiz tutmak arka kasa yonuyle kolay kasaya koyuluyor sut mozot gibi seyler ama arazide temizlik zor biz hem ise hem bayramlik kullaniyoruz su an memnunuz 29500 tl ye aldim 170 bin km de</p><p>Steysin araba kullanamam sut taşıyorum iceride koku yapiyor onun icin tercihim pikap</p><p>Arazide dik rampada arkasinda yuk olmazsa 4×2 lerin normal binekler kadar yurumuyor tabi asr biraz fark yapiyor.</p><p></p><p></p><p></p><p><a href="http://r.tapatalk.com/byo?rid=89954" target="_blank">TrakKulüp Mobil Uygulaması</a> kullanılarak gönderilmiştir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1072141, member: 25443"] Ford ranger 4x2 bir yıldır kullaniyorum 1400 tl bir yillik vergi benim 4×4 arazi araci vergisi 4×2 ticari oluyor pikapta Yani 4×4 lerin vergileri iki kat Yakit 50 lt re mozot 450 ila 550 gidiyor Arkadan cekis sıkıntılı keske onden cekis olsa Virajda biraz kasis olsa savuruyor arkayi gaza bas savuruyor asr olmali hic olmazsa benimki 2011 asr yok Konforu guzel temiz tutmak arka kasa yonuyle kolay kasaya koyuluyor sut mozot gibi seyler ama arazide temizlik zor biz hem ise hem bayramlik kullaniyoruz su an memnunuz 29500 tl ye aldim 170 bin km de Steysin araba kullanamam sut taşıyorum iceride koku yapiyor onun icin tercihim pikap Arazide dik rampada arkasinda yuk olmazsa 4×2 lerin normal binekler kadar yurumuyor tabi asr biraz fark yapiyor. [URL=http://r.tapatalk.com/byo?rid=89954]TrakKulüp Mobil Uygulaması[/URL] kullanılarak gönderilmiştir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Pick-up - Arazi Araçları
Pikap/Arazi Aracı Bölümü mu Açsak?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt