PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
Pioneer LC108,LL62 ve Sanay ayçiçeklerim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="DuSTeRo" data-source="post: 1042108" data-attributes="member: 51323"><p>En azından hatayı kabul etmişler dürüst olup telafi yoluna gitmişler Yılmaz abi sorumluluk reddinde bulunmamışlar üretici olarak karşı çıktığımız nokta bu.Söylenen hiçbir mantıksal teori, ardından da yapılmış farklı uygulamalarla bağdaşmıyorsa aynı sonucu verebiliyorsa, kimisinde hiçbir sorun olmayıp kimisinde sorun çıkabiliyorsa ürettiğin parti mallardan birinde bir problem var demektir bunu boşu boşuna kullanıcıyla bağdaştırmanın anlamı yok 1 kişi 2 kişi değil bütün trakyada varlığına rastlanmış bir mevzu.. Ben problemin hangi uygulamadan ötürü net kaynaklı olduğunu bilmedikleri net şundan diye tespit edemedikleri gibi problemin kimyasal kaynaklı kısmınında net belirlenemediğine eminim bundan dolayı telafi karşılığı verilmediğini düşünüyorum en azından öyle düşünmek istiyorum. Yaklaşım hoş olsaydı tepki doğmazdı başka firmaların parmağı olma olasılığı bence çok ütopik</p><p></p><p></p><p></p><p>Tarlanız pıtrak yapıyorsa pıtrak ve darıcan için intervix atılabilir çeşit ekmenizde fayda var. Pıtrak yoksa ot olarakta bilhassa temiz tarlada LE119 güzel sonuç verir sarmaşıklardan da en az etkilenen çeşit.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DuSTeRo, post: 1042108, member: 51323"] En azından hatayı kabul etmişler dürüst olup telafi yoluna gitmişler Yılmaz abi sorumluluk reddinde bulunmamışlar üretici olarak karşı çıktığımız nokta bu.Söylenen hiçbir mantıksal teori, ardından da yapılmış farklı uygulamalarla bağdaşmıyorsa aynı sonucu verebiliyorsa, kimisinde hiçbir sorun olmayıp kimisinde sorun çıkabiliyorsa ürettiğin parti mallardan birinde bir problem var demektir bunu boşu boşuna kullanıcıyla bağdaştırmanın anlamı yok 1 kişi 2 kişi değil bütün trakyada varlığına rastlanmış bir mevzu.. Ben problemin hangi uygulamadan ötürü net kaynaklı olduğunu bilmedikleri net şundan diye tespit edemedikleri gibi problemin kimyasal kaynaklı kısmınında net belirlenemediğine eminim bundan dolayı telafi karşılığı verilmediğini düşünüyorum en azından öyle düşünmek istiyorum. Yaklaşım hoş olsaydı tepki doğmazdı başka firmaların parmağı olma olasılığı bence çok ütopik Tarlanız pıtrak yapıyorsa pıtrak ve darıcan için intervix atılabilir çeşit ekmenizde fayda var. Pıtrak yoksa ot olarakta bilhassa temiz tarlada LE119 güzel sonuç verir sarmaşıklardan da en az etkilenen çeşit. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
Pioneer LC108,LL62 ve Sanay ayçiçeklerim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt