PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
Pioneer LC108,LL62 ve Sanay ayçiçeklerim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şuayip bahçevan" data-source="post: 1042196" data-attributes="member: 30738"><p>Öncelikle bereketli olsun Alper.108 konusunda ben de birkaç cümle yazmak istiyorum.Bu sene biz 220 dekar 108 ektik bunların sadece 80 dekarina ilaç attik herhangi bir sorun yaşamadık (ilaç Hektaş Elpis dozaj önerilen 125ml dk.biz 100ml attik)Fakat kasabamızın büyük çiftçilerinden Hakan Karaman in 1200 dekar ayçiçeğinden 800 dekarı 108 di.Kendisi 8 gerçek yapraklı ayçiçeği 100 ml dk.intervix pro uygulaması sonrası büyük bir tarlanın sadece 20 dekar kısmında çiçek ölümü olmuştur .Ben fotolari inceledim ayni sıradaki bazı bitkiler sağlam bazıları tamamen ölmüş idi .Bu yazdıklarımdan kendisinin de haberi var merak eden varsa telefonunu verebilirim.Burada amacımız firmayı kötülemek değil yıllardan beri pioneer in gerek kanola tohumunu gerekse ayçiçek tohumunu kullandık.Bu günü kadar hiçbir sikayetimizde olmadi.Ama bu sene bu tohumun hepsinde değil ama bazılarında sorunlar yasandı.Keşke çiftçiyi suçlamak yerine gerekli açıklamaları yapsalardı .Bu konu ilk gündeme geldiğinde forumda bununla ilgili bir haberin linkini paylaşmıştım yarim saat içinde linki kaldırmam için firmadan telefon ile aradılar keske ayni çabayı bu urun ile ilgili araştırmaların da da gösterseler idi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şuayip bahçevan, post: 1042196, member: 30738"] Öncelikle bereketli olsun Alper.108 konusunda ben de birkaç cümle yazmak istiyorum.Bu sene biz 220 dekar 108 ektik bunların sadece 80 dekarina ilaç attik herhangi bir sorun yaşamadık (ilaç Hektaş Elpis dozaj önerilen 125ml dk.biz 100ml attik)Fakat kasabamızın büyük çiftçilerinden Hakan Karaman in 1200 dekar ayçiçeğinden 800 dekarı 108 di.Kendisi 8 gerçek yapraklı ayçiçeği 100 ml dk.intervix pro uygulaması sonrası büyük bir tarlanın sadece 20 dekar kısmında çiçek ölümü olmuştur .Ben fotolari inceledim ayni sıradaki bazı bitkiler sağlam bazıları tamamen ölmüş idi .Bu yazdıklarımdan kendisinin de haberi var merak eden varsa telefonunu verebilirim.Burada amacımız firmayı kötülemek değil yıllardan beri pioneer in gerek kanola tohumunu gerekse ayçiçek tohumunu kullandık.Bu günü kadar hiçbir sikayetimizde olmadi.Ama bu sene bu tohumun hepsinde değil ama bazılarında sorunlar yasandı.Keşke çiftçiyi suçlamak yerine gerekli açıklamaları yapsalardı .Bu konu ilk gündeme geldiğinde forumda bununla ilgili bir haberin linkini paylaşmıştım yarim saat içinde linki kaldırmam için firmadan telefon ile aradılar keske ayni çabayı bu urun ile ilgili araştırmaların da da gösterseler idi. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
Pioneer LC108,LL62 ve Sanay ayçiçeklerim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt