PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
pioneer tohum 30b74 hakkında bilgi...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sinoplu" data-source="post: 848267" data-attributes="member: 10112"><p><strong>Ynt: pioneer tohum 30b74 hakkında bilgi...</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>bugün pioneer firmasını aradım.. karadeniz bölge sorumlusunu yönlendireceklerini söylediler...yarım saat sonra arandım...b74 hakkında detaylı bilgi istedim.. haziranın 10 nuna kadar ekebileceğimi söyledi,kastamonuda denediklerini dekara 9 ton verdiğiniçok iyi bakımlarda 11 tona kadar çıkabildiğini belirtti,gübre olarak 20ye20 üreyle karışık dekara 50kilo kullanmamı istedi ..3te biri üre 3te 2si yirmiye yirmi olmak üzere,çapadada 15 kilo üre kullanmamı istedi... fiyat olarak 214tl dedi...y43ten 10 tl daha fiyatlı dedi...haziranın 20 sine kadarda y43 ü ekebileceğimi söyledi ...</p><p> </p><p>bu durumda yinede bu çeşiti ekiyimmi..yada advanta piresca yımı ekiyim...2torba ekecem...düşüncem 1 torba b74,bir torba y43 ekme eğiliminde...</p><p>tam ekme zamanımı söyleyim...bu ayın sonunda fiğ(macar) tarlasının yarısını ota biçecem...eğer fiğ umduğum gibi giderse diğer yarısını tohumluğa bırakcam...iyi olmazsa hepsini ota biçecem...şu anki durumu dizin hemen üstünde yaprak çiçek durumu çok güzel gözüküyor....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sinoplu, post: 848267, member: 10112"] [b]Ynt: pioneer tohum 30b74 hakkında bilgi...[/b] bugün pioneer firmasını aradım.. karadeniz bölge sorumlusunu yönlendireceklerini söylediler...yarım saat sonra arandım...b74 hakkında detaylı bilgi istedim.. haziranın 10 nuna kadar ekebileceğimi söyledi,kastamonuda denediklerini dekara 9 ton verdiğiniçok iyi bakımlarda 11 tona kadar çıkabildiğini belirtti,gübre olarak 20ye20 üreyle karışık dekara 50kilo kullanmamı istedi ..3te biri üre 3te 2si yirmiye yirmi olmak üzere,çapadada 15 kilo üre kullanmamı istedi... fiyat olarak 214tl dedi...y43ten 10 tl daha fiyatlı dedi...haziranın 20 sine kadarda y43 ü ekebileceğimi söyledi ... bu durumda yinede bu çeşiti ekiyimmi..yada advanta piresca yımı ekiyim...2torba ekecem...düşüncem 1 torba b74,bir torba y43 ekme eğiliminde... tam ekme zamanımı söyleyim...bu ayın sonunda fiğ(macar) tarlasının yarısını ota biçecem...eğer fiğ umduğum gibi giderse diğer yarısını tohumluğa bırakcam...iyi olmazsa hepsini ota biçecem...şu anki durumu dizin hemen üstünde yaprak çiçek durumu çok güzel gözüküyor.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
pioneer tohum 30b74 hakkında bilgi...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt