PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Pişman mısınız? ? ?Forum halkı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="stulu" data-source="post: 980431" data-attributes="member: 20378"><p><strong>Ynt: Pişman mısınız? ? ?Forum halkı</strong></p><p></p><p>Hayvancılık konusunda hiç pişmanlığımız olmadı. Son 6 seneye kadar kazanamıyorduk ama aç ve parasızda kalmıyorduk. 2009 kriz döneminde en büyük pişmanlığımızı inek sayısını azaltarak yaşadık. 10 baş sağılır ineğimiz var. Hepsi 15 16 hayvan. Slajın bir kısmını ve yem şalgamı yetiştiriyoruz. Diğer hepsini parayla alıyoruz. Allah bereket versin. Hayvanlarda hastalık olmadığı müddetçe aylık 4000 lira civarında süt satıyoruz. 2500, 3000 lirasını tekrar hayvanlara yediriyoruz. Aylık 1000 lira para köyde bize yetiyor. Yılbaşından bu yana 15 000 liralık erkek buzağı sattık. Bizim yapabileceğimiz toplamda 15 sağılır inek. Daha fazlasını biz bakamayız. Şu anda 25 30 baş sağılır iyi cins ineği olan kişi çok güzel para kazanıyor. Ben bir metre kare tarlası olmadığı halde süt sığıcılığından para kazanan insanlar tanıyorum. Süt sığırcılığının en güzel tarafı belli bir hayvan sayısına ulaştıktan sonra yatırım için borçlanmanıza gerek kalmadan, erkek buzağıları ve problemli inekleri satarak kolay bir şekilde işletmenizi büyütebilmeniz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="stulu, post: 980431, member: 20378"] [b]Ynt: Pişman mısınız? ? ?Forum halkı[/b] Hayvancılık konusunda hiç pişmanlığımız olmadı. Son 6 seneye kadar kazanamıyorduk ama aç ve parasızda kalmıyorduk. 2009 kriz döneminde en büyük pişmanlığımızı inek sayısını azaltarak yaşadık. 10 baş sağılır ineğimiz var. Hepsi 15 16 hayvan. Slajın bir kısmını ve yem şalgamı yetiştiriyoruz. Diğer hepsini parayla alıyoruz. Allah bereket versin. Hayvanlarda hastalık olmadığı müddetçe aylık 4000 lira civarında süt satıyoruz. 2500, 3000 lirasını tekrar hayvanlara yediriyoruz. Aylık 1000 lira para köyde bize yetiyor. Yılbaşından bu yana 15 000 liralık erkek buzağı sattık. Bizim yapabileceğimiz toplamda 15 sağılır inek. Daha fazlasını biz bakamayız. Şu anda 25 30 baş sağılır iyi cins ineği olan kişi çok güzel para kazanıyor. Ben bir metre kare tarlası olmadığı halde süt sığıcılığından para kazanan insanlar tanıyorum. Süt sığırcılığının en güzel tarafı belli bir hayvan sayısına ulaştıktan sonra yatırım için borçlanmanıza gerek kalmadan, erkek buzağıları ve problemli inekleri satarak kolay bir şekilde işletmenizi büyütebilmeniz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Pişman mısınız? ? ?Forum halkı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt