PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Pistonlu orta kol
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="DiplomalıÇiftçi" data-source="post: 1393625" data-attributes="member: 81715"><p>Geçtiğimiz sezon ortalarında Deksan marka Konya büsan sanayideki atölyelerinden gidip aldım. 550 veya 650 TL gibi bir fiyata almıştım tam emin olamadım fiyattan o yüzden böyle yazdım. Nette daha ucuz niye öyle dediğimde onlar bizim değil zaten yasal yollara başvurduk dediler. Gümüş renkli idi Siyaha boyayabiliriz dediler Ertesi gün gidip aldım. Delikten deliğe 67cm. açıldığında 1m oluyor. Çok kuvetli bir orta kol. Tek hoşuma gitmeyen yanı askı demiri. Değiştirmek istiyorum şimdiki yeni çıkan orjinali gibi olmasa da varsa elinde Tümosan görselleri olan paylaşırsa çok sevinirim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DiplomalıÇiftçi, post: 1393625, member: 81715"] Geçtiğimiz sezon ortalarında Deksan marka Konya büsan sanayideki atölyelerinden gidip aldım. 550 veya 650 TL gibi bir fiyata almıştım tam emin olamadım fiyattan o yüzden böyle yazdım. Nette daha ucuz niye öyle dediğimde onlar bizim değil zaten yasal yollara başvurduk dediler. Gümüş renkli idi Siyaha boyayabiliriz dediler Ertesi gün gidip aldım. Delikten deliğe 67cm. açıldığında 1m oluyor. Çok kuvetli bir orta kol. Tek hoşuma gitmeyen yanı askı demiri. Değiştirmek istiyorum şimdiki yeni çıkan orjinali gibi olmasa da varsa elinde Tümosan görselleri olan paylaşırsa çok sevinirim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Pistonlu orta kol
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt