PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
PKK telsizlerinden yardım çığlıkları !
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şarklılı18" data-source="post: 429544" data-attributes="member: 29036"><p><strong>PKK ' lı teröristler telsizlerden örgüt yöneticilerine yardım çığlıkları gönderiyor. </strong></p><p></p><p>Tamamı komando, JÖH ve Özel Kuvvetlere bağlı 22 taburla yapılan operasyonlarda kıstırılan PKK ' lılar telsizlerden örgüt yöneticilerine yardım çığlıkları gönderiyor.</p><p> </p><p>Star gazetesinde operasyonla kapana kıstırılan teröristlerin telsiz konuşmaları yer aldı. ' İmdat ' çığlıkları atan teröristler, kaçarken de yaralı arkadaşlarını öldürmeleri yolunda üstlerinden talimat aldı.</p><p> </p><p> </p><p><span style="color: red"><strong> ' KAFASINA SIKIN KAÇIN ' </strong></span></p><p></p><p>İşte o konuşmalardan biri:</p><p> </p><p>- Kırsaldan gerillayı toplayın...</p><p> </p><p>- Havanı ' nın aşağısındayız. Bize destek lazım... Destek...</p><p> </p><p>-Yoksa gerilla için çok acı olur.</p><p> </p><p>- Ben ne yapayım? Bir gerilla ağır</p><p> </p><p>- Sıkın... Kaçın... Kafasına sıkın</p><p> </p><p>- 20 ' nin üzerinde yaralı var. Yaralı</p><p> </p><p>- Roket atın... Roket...</p><p> </p><p> </p><p><strong> ' BUL, GİR, İMHA ET, TERK ET ' </strong></p><p></p><p>Türk Silahlı Kuvvetleri ' nin (TSK) ağırlığı yurtiçinde olmak üzere terör örgütü PKK ' ya yönelik başlattığı kara operasyonunun Kuzey Irak ayağından dün önemli bir bilgi geldi. Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi ' ne bağlı Peşmerge güçlerinden ciddi şekilde istihbarat almaya başlayan ' Bordo Bereliler ' Haftanin kampına girdi.</p><p> </p><p> ' Bul, gir, imha et, terk et ' taktiğini uygulayan seçkin birliklere ' Yarasa ' adı verilen her türlü hava koşulunda hareket yeteneğine sahip özel donanımlı Sikorsky ' ler de eşlik ediyor.</p><p> </p><p> </p><p><strong>KOMUTANLAR HALA BÖLGEDE</strong></p><p></p><p>TSK ' nın uzun yıllardır sürdürdüğü en kapsamlı operasyonunu, halen bölgede olan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel ve kuvvet komutanları yönetiyor. Operasyona Özel Kuvvetler ' e bağlı bordo berelilerin yanı sıra 2. Ordu Komutanlığı bölgesindeki 7. Kolordu Komutanlığı ve Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı unsurları katılıyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şarklılı18, post: 429544, member: 29036"] [b]PKK ' lı teröristler telsizlerden örgüt yöneticilerine yardım çığlıkları gönderiyor. [/b] Tamamı komando, JÖH ve Özel Kuvvetlere bağlı 22 taburla yapılan operasyonlarda kıstırılan PKK ' lılar telsizlerden örgüt yöneticilerine yardım çığlıkları gönderiyor. Star gazetesinde operasyonla kapana kıstırılan teröristlerin telsiz konuşmaları yer aldı. ' İmdat ' çığlıkları atan teröristler, kaçarken de yaralı arkadaşlarını öldürmeleri yolunda üstlerinden talimat aldı. [color=red][b] ' KAFASINA SIKIN KAÇIN ' [/b][/color] İşte o konuşmalardan biri: - Kırsaldan gerillayı toplayın... - Havanı ' nın aşağısındayız. Bize destek lazım... Destek... -Yoksa gerilla için çok acı olur. - Ben ne yapayım? Bir gerilla ağır - Sıkın... Kaçın... Kafasına sıkın - 20 ' nin üzerinde yaralı var. Yaralı - Roket atın... Roket... [b] ' BUL, GİR, İMHA ET, TERK ET ' [/b] Türk Silahlı Kuvvetleri ' nin (TSK) ağırlığı yurtiçinde olmak üzere terör örgütü PKK ' ya yönelik başlattığı kara operasyonunun Kuzey Irak ayağından dün önemli bir bilgi geldi. Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi ' ne bağlı Peşmerge güçlerinden ciddi şekilde istihbarat almaya başlayan ' Bordo Bereliler ' Haftanin kampına girdi. ' Bul, gir, imha et, terk et ' taktiğini uygulayan seçkin birliklere ' Yarasa ' adı verilen her türlü hava koşulunda hareket yeteneğine sahip özel donanımlı Sikorsky ' ler de eşlik ediyor. [b]KOMUTANLAR HALA BÖLGEDE[/b] TSK ' nın uzun yıllardır sürdürdüğü en kapsamlı operasyonunu, halen bölgede olan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel ve kuvvet komutanları yönetiyor. Operasyona Özel Kuvvetler ' e bağlı bordo berelilerin yanı sıra 2. Ordu Komutanlığı bölgesindeki 7. Kolordu Komutanlığı ve Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı unsurları katılıyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
PKK telsizlerinden yardım çığlıkları !
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt