PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Videolar (Alıntılar)
Plus☆Zetor Proxima 90 Premium ☆2014 ☆
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="zekhes" data-source="post: 824765" data-attributes="member: 34391"><p><strong>Ynt: Plus☆Zetor Proxima 90 Premium ☆2014 ☆</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>aynen öyle aga..hakkın 70 se 80 alacan..yüzün güler...aga macus türkiye temsilcisinin tel.ine ulaştım bu gün konuştuk.sezon sonu faaliyete geçiyoruz.distribitör beklemiycem ben.adam fiyat konusunda bence çok makul.murat abinin bahsettiği gibi traktör ithalatındada baremler mevcutmuş.yani sadece makina için geçerli değilmiş.haftaya köyde gündem belli.bi kaç hasta var benim gibi 3-5 de forumdan buluruz.polonya mascus la görüştü adam en iyi fiyat orda diyor.8 makinada %13 indirim alacak.liste fiyatından.gerisi sanayi bakanlığıyla burda.zaten eskiden ithalatı olduğu için uygunluk belgesi sorun olmıcak çünkü mvcut.kısmet bakalım.yaz sonu eğiliyoruz bu işe..eylül gibi..adamda iştahlandı..bizim forumdan bahsettim akşam tekrara aradı zetor hakkında yazılanları okumuş..forumdan baya talep olur gibi falan dedi..bu iş çözülecek...yedek parça konusunda adama güvenim tam..geçen yıl imkansızı başardı..munktelin orjinal hidrolik pompasını getirtmişti romanyadan..bakalım zetor işinde ne kadar yardımcı olacak..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zekhes, post: 824765, member: 34391"] [b]Ynt: Plus☆Zetor Proxima 90 Premium ☆2014 ☆[/b] aynen öyle aga..hakkın 70 se 80 alacan..yüzün güler...aga macus türkiye temsilcisinin tel.ine ulaştım bu gün konuştuk.sezon sonu faaliyete geçiyoruz.distribitör beklemiycem ben.adam fiyat konusunda bence çok makul.murat abinin bahsettiği gibi traktör ithalatındada baremler mevcutmuş.yani sadece makina için geçerli değilmiş.haftaya köyde gündem belli.bi kaç hasta var benim gibi 3-5 de forumdan buluruz.polonya mascus la görüştü adam en iyi fiyat orda diyor.8 makinada %13 indirim alacak.liste fiyatından.gerisi sanayi bakanlığıyla burda.zaten eskiden ithalatı olduğu için uygunluk belgesi sorun olmıcak çünkü mvcut.kısmet bakalım.yaz sonu eğiliyoruz bu işe..eylül gibi..adamda iştahlandı..bizim forumdan bahsettim akşam tekrara aradı zetor hakkında yazılanları okumuş..forumdan baya talep olur gibi falan dedi..bu iş çözülecek...yedek parça konusunda adama güvenim tam..geçen yıl imkansızı başardı..munktelin orjinal hidrolik pompasını getirtmişti romanyadan..bakalım zetor işinde ne kadar yardımcı olacak.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Videolar (Alıntılar)
Plus☆Zetor Proxima 90 Premium ☆2014 ☆
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt