PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
pompa performans
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kubilay 85" data-source="post: 1154875" data-attributes="member: 57042"><p>Simdi genellikle valtralar kuzey ulkesi oldugu icin, ayarlar soguk iklime gore yapiliyor brezilya valtrasi haric ama ulkemiz iliman iklim ve sicak ilklimin etkisinde buda bir bakima yakitta farkettiriyor biz daha 2007 yesil valtrayi yeni ayar verdik orjin lda takildi felan ben kullanici yorumlarina gore bir degisime gittim lda dan cok memnun olduklarini soylediler</p><p>10 yillik bir motor 8 yilini kirsal motorinle gecirmis bir halde pompa da zaten bakim gormesi gerekiyordu hazir acilmisken max 11 hp avans verebiliceklerini soylediler bende ona gore yaptirdim 100 hp avrupa valtra ya+11 hp bosh yildiz pompa ayari (eleman)+ 15 hp degerinde lda montaji hepsi 2000 lt yi gecmeyen bir rakam tuttu guc olarak 2005-07 arasi uretilen N111 motorlarinin aynisi oldu yani valtraninda orjininde de boyle bir guc-motor oraninin oldugunu ispatindir </p><p>Lakin hic is kosmadik bizde nadasta merakla bekliyoruz.</p><p></p><p>Not Bu arada Lda montaji icin onceden bir turbo bakimi kesinlikle gerekiyor bu yuzden ben bakimla ugrasmadin eski tip oldugu icin dogrudan hybrid turboya dondum (wesgateli) 6 ay oncesinde onda bile %45 oraninda bir verim sagladim 1 duz 1 bucuk olmak uzere 2 vites yukaridan gitmeye basladim depom 1 saat gec biter oldu </p><p>***ben turbonun oranini Valmet 6750 nin 1150 devir-dakikada açan turbosunun ozellikli olanindan istedim ki max torku 1200 devirin altinda saglayabileyim az yakmasi icin wesgate oranli olmasi sizin motorunuzun turbosuna oran yada ayar verebilmeniz icin imkan taniyor bir bakima doktoru siz olabiliyorsunuz mudahalelerde</p><p></p><p>Orjinal N111 pompasi ldali 12bin tl ve 6750 turbosu 6bin tl tutmaktaydi ben 3500 tl ye maal ettim </p><p></p><p>Ozelden de telefondan da her konuda yardimci olabilirim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kubilay 85, post: 1154875, member: 57042"] Simdi genellikle valtralar kuzey ulkesi oldugu icin, ayarlar soguk iklime gore yapiliyor brezilya valtrasi haric ama ulkemiz iliman iklim ve sicak ilklimin etkisinde buda bir bakima yakitta farkettiriyor biz daha 2007 yesil valtrayi yeni ayar verdik orjin lda takildi felan ben kullanici yorumlarina gore bir degisime gittim lda dan cok memnun olduklarini soylediler 10 yillik bir motor 8 yilini kirsal motorinle gecirmis bir halde pompa da zaten bakim gormesi gerekiyordu hazir acilmisken max 11 hp avans verebiliceklerini soylediler bende ona gore yaptirdim 100 hp avrupa valtra ya+11 hp bosh yildiz pompa ayari (eleman)+ 15 hp degerinde lda montaji hepsi 2000 lt yi gecmeyen bir rakam tuttu guc olarak 2005-07 arasi uretilen N111 motorlarinin aynisi oldu yani valtraninda orjininde de boyle bir guc-motor oraninin oldugunu ispatindir Lakin hic is kosmadik bizde nadasta merakla bekliyoruz. Not Bu arada Lda montaji icin onceden bir turbo bakimi kesinlikle gerekiyor bu yuzden ben bakimla ugrasmadin eski tip oldugu icin dogrudan hybrid turboya dondum (wesgateli) 6 ay oncesinde onda bile %45 oraninda bir verim sagladim 1 duz 1 bucuk olmak uzere 2 vites yukaridan gitmeye basladim depom 1 saat gec biter oldu ***ben turbonun oranini Valmet 6750 nin 1150 devir-dakikada açan turbosunun ozellikli olanindan istedim ki max torku 1200 devirin altinda saglayabileyim az yakmasi icin wesgate oranli olmasi sizin motorunuzun turbosuna oran yada ayar verebilmeniz icin imkan taniyor bir bakima doktoru siz olabiliyorsunuz mudahalelerde Orjinal N111 pompasi ldali 12bin tl ve 6750 turbosu 6bin tl tutmaktaydi ben 3500 tl ye maal ettim Ozelden de telefondan da her konuda yardimci olabilirim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
pompa performans
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt