PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
LS
Teknik Bilgiler-Yorumlar
powershuttle ve bucuklu ls90 plus bilgi verin arkadaşlar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mecidiyeli" data-source="post: 467886" data-attributes="member: 13453"><p><strong>Ynt: powershuttle ve bucuklu ls90 plus bilgi verin arkadaşlar</strong></p><p></p><p>bu traktörü plus 90 c düzünü denedik (kuyruk mili 540 750 1000 tekerden hareket geri kusturma ) jbs şansıman 40 ileri 40 geri yükde fites degiştirebiliyorsun bucuk power geri ileri shuttle 3 takviye sürüngen+sürüngen motor iveco 88hp 320tort yakıt mükemmel diyorlar kullananlar sanzman üstünde bi su terazisi var otamatik dengeliyor her takımda örnegin pullukla girdik tarlaya sadece ortakol ayarladık sağa sola kendi duruma göre ayarlıyor ilaçlamada kaz ayagında mükemmel bi esnemesi ne diyecek yok en cekici taeafı bi balyacı olarak manevrasi 70-56 tekceker gibi dönüyor ceker için dümenleme diye buna derim balata sistemi yağ banyolu degiş örenli de var 2 tane 90 plus 2010 model motorada yapmadıkları kalmadı taminim biri1400 biri 1900 lerde daha balatada hiç bişey yok farklı markalarda 80-66 dahil bir senede tam baskı atarsın bunda öle degil daha dayanıklı kabin içi hersey elinin altında videsler sert diyolar o fites sert ya 40km hızla giderken düz olan geriye hiç zorlanmada geçiyor aynı sekil 4 le tamgaz giderken 1 geçiyor gecen new serisi traktöre bindim sfırdı inanın 2 le gidiyorum çektim geri imkanmıvar adam dedi napıyorsun deniyorum dedim sonra bastım firene durmaya yakın geçti ls nin şanzımanı debreje bastıgın zaman sanzımanı durduruyormuş elfireni bile şanzıman kilitli 80 eskidi artık bi 15 lira bakım var benim çok hoşuma gitti kore more ben anlamam adamlar gercekten yapmışlar traktörü bizim aradıgımız manevra var + 10 kat fazla özellik te var 77 binde kaldık biz bayide 79 bin de kaldı 80-66 ta td demeyin bana gıcık oluyorum artık .............. çocugu baharda bende varım dt 100 74bine verdi fulll dt 90 83bin diyo caseye gidiyorduk polatlıya arabada tam 20 kez aradılar 74 degince döndük gittik aldık her çesit traktörü gördük denemede şaşırdılar aaa die baka kaldılar ls ye durum bundan ibaret yani arkadaşlar iç-*-*</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mecidiyeli, post: 467886, member: 13453"] [b]Ynt: powershuttle ve bucuklu ls90 plus bilgi verin arkadaşlar[/b] bu traktörü plus 90 c düzünü denedik (kuyruk mili 540 750 1000 tekerden hareket geri kusturma ) jbs şansıman 40 ileri 40 geri yükde fites degiştirebiliyorsun bucuk power geri ileri shuttle 3 takviye sürüngen+sürüngen motor iveco 88hp 320tort yakıt mükemmel diyorlar kullananlar sanzman üstünde bi su terazisi var otamatik dengeliyor her takımda örnegin pullukla girdik tarlaya sadece ortakol ayarladık sağa sola kendi duruma göre ayarlıyor ilaçlamada kaz ayagında mükemmel bi esnemesi ne diyecek yok en cekici taeafı bi balyacı olarak manevrasi 70-56 tekceker gibi dönüyor ceker için dümenleme diye buna derim balata sistemi yağ banyolu degiş örenli de var 2 tane 90 plus 2010 model motorada yapmadıkları kalmadı taminim biri1400 biri 1900 lerde daha balatada hiç bişey yok farklı markalarda 80-66 dahil bir senede tam baskı atarsın bunda öle degil daha dayanıklı kabin içi hersey elinin altında videsler sert diyolar o fites sert ya 40km hızla giderken düz olan geriye hiç zorlanmada geçiyor aynı sekil 4 le tamgaz giderken 1 geçiyor gecen new serisi traktöre bindim sfırdı inanın 2 le gidiyorum çektim geri imkanmıvar adam dedi napıyorsun deniyorum dedim sonra bastım firene durmaya yakın geçti ls nin şanzımanı debreje bastıgın zaman sanzımanı durduruyormuş elfireni bile şanzıman kilitli 80 eskidi artık bi 15 lira bakım var benim çok hoşuma gitti kore more ben anlamam adamlar gercekten yapmışlar traktörü bizim aradıgımız manevra var + 10 kat fazla özellik te var 77 binde kaldık biz bayide 79 bin de kaldı 80-66 ta td demeyin bana gıcık oluyorum artık .............. çocugu baharda bende varım dt 100 74bine verdi fulll dt 90 83bin diyo caseye gidiyorduk polatlıya arabada tam 20 kez aradılar 74 degince döndük gittik aldık her çesit traktörü gördük denemede şaşırdılar aaa die baka kaldılar ls ye durum bundan ibaret yani arkadaşlar iç-*-* [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
LS
Teknik Bilgiler-Yorumlar
powershuttle ve bucuklu ls90 plus bilgi verin arkadaşlar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt