PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Prizmatik Küçük Balya Makineleri Neden Yandan Gider?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hermiyas" data-source="post: 723309" data-attributes="member: 41641"><p><strong>Ynt: Prizmatik Küçük Balya Makineleri Neden Yandan Gider?</strong></p><p></p><p></p><p></p><p><strong>Sewgili Emrah, iki gündür bunu düşünüyordum, baktım nette araştırdım biraz, ortadan gidenler çok daha awantajlı imiş aslında...</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Hesston AGCO markası bildiğin gibi, MF, Challenger,Hesston,Fendt markasındaki bütün prizmatik balya makinelerini üretiyor.</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Epey bi araştırma yaptım. </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Sezonda kendine 20-30 bin balya yapan ABD ' li çiftçiler war bu makineler ile. Büyük lojistik istiyor bunu tercih ediyorlarmış.</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Edindiğim öğrendiklerimden aklımda kalanlar:</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Daha hızlı gidiyor.</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Daha az mekanik.</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Daha az arıza.</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Daha çok balya yapabiliyorlar.</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Daha kaliteli we daha güzel balya yapıyor.</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Daha yoğun ağır balya yapıyor.</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Daha az yıpranma aşınan parça değişimi...</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Arkasına daha farklı ataçman takılabilme imkanı da doğuyor.</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Sizlerin aklına gelen warsa tecrübelerinizden ilawe edebilirsiniz....</strong></p><p><strong></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hermiyas, post: 723309, member: 41641"] [b]Ynt: Prizmatik Küçük Balya Makineleri Neden Yandan Gider?[/b] [b]Sewgili Emrah, iki gündür bunu düşünüyordum, baktım nette araştırdım biraz, ortadan gidenler çok daha awantajlı imiş aslında... Hesston AGCO markası bildiğin gibi, MF, Challenger,Hesston,Fendt markasındaki bütün prizmatik balya makinelerini üretiyor. Epey bi araştırma yaptım. Sezonda kendine 20-30 bin balya yapan ABD ' li çiftçiler war bu makineler ile. Büyük lojistik istiyor bunu tercih ediyorlarmış. Edindiğim öğrendiklerimden aklımda kalanlar: Daha hızlı gidiyor. Daha az mekanik. Daha az arıza. Daha çok balya yapabiliyorlar. Daha kaliteli we daha güzel balya yapıyor. Daha yoğun ağır balya yapıyor. Daha az yıpranma aşınan parça değişimi... Arkasına daha farklı ataçman takılabilme imkanı da doğuyor. Sizlerin aklına gelen warsa tecrübelerinizden ilawe edebilirsiniz.... [/b] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Prizmatik Küçük Balya Makineleri Neden Yandan Gider?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt