PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Proje tavsiyesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kandemir_06" data-source="post: 1222273" data-attributes="member: 77697"><p>Hocam öncelikle yataklarınızın ölcüleri cmsi cmsine tam olmalı ne eksik ne fazla. Duraklar guzelce ayarlanmalı. Hayvan yatakları güzel ve yumuşak olmalı bastın mı esnemeli. Yataklar çok guzel olmak zorunda. Durakları karşılıklı yapacaksın ya attığın betonun genisligi 4.4 metre olacak yataklar 1.85 metre olacak karşılıklı ortada 70 cm boşluk olacak. Genişlik simental icin 1.2 metre holsteine 1.10-1.15 gibi ayarlanabilir. Yemlikler çok ölçüleri hassas olmalıdır. Hayvan çok kolayca yeme ulaşabilmelidir. İki çok önemli husus var yatak ve yemlik bunları tam yap ahırda bide havadar olsun gübreyi de duzgun yonet tamam baska bisey yok bide guzel yem rasyonu tamam en kral hayvancı sensin. Sakın ha hayvanım az ben herseyi iyi yapamam ben zengin degilim deme. Bu işin pîri israillilerdir onlar der ki 1 hayvana bakabildigin gibi kac hayvana bakabilirsen o kadar hayvan bak yani az hayvana bakmak daha kolay yüksek verimleri daha kolay yakalarsın diyor. Yemliğin ölcülerini de attım anlasilmazsa bidaha atarım daha detaylı çizip[ATTACH]27310[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kandemir_06, post: 1222273, member: 77697"] Hocam öncelikle yataklarınızın ölcüleri cmsi cmsine tam olmalı ne eksik ne fazla. Duraklar guzelce ayarlanmalı. Hayvan yatakları güzel ve yumuşak olmalı bastın mı esnemeli. Yataklar çok guzel olmak zorunda. Durakları karşılıklı yapacaksın ya attığın betonun genisligi 4.4 metre olacak yataklar 1.85 metre olacak karşılıklı ortada 70 cm boşluk olacak. Genişlik simental icin 1.2 metre holsteine 1.10-1.15 gibi ayarlanabilir. Yemlikler çok ölçüleri hassas olmalıdır. Hayvan çok kolayca yeme ulaşabilmelidir. İki çok önemli husus var yatak ve yemlik bunları tam yap ahırda bide havadar olsun gübreyi de duzgun yonet tamam baska bisey yok bide guzel yem rasyonu tamam en kral hayvancı sensin. Sakın ha hayvanım az ben herseyi iyi yapamam ben zengin degilim deme. Bu işin pîri israillilerdir onlar der ki 1 hayvana bakabildigin gibi kac hayvana bakabilirsen o kadar hayvan bak yani az hayvana bakmak daha kolay yüksek verimleri daha kolay yakalarsın diyor. Yemliğin ölcülerini de attım anlasilmazsa bidaha atarım daha detaylı çizip[ATTACH]27310._xfImport[/ATTACH] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Proje tavsiyesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt