PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Proje tavsiyesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kandemir_06" data-source="post: 1222295" data-attributes="member: 77697"><p>Hocam yatakta bikac cm eksik yaparsan sıyırıcı yoluna yatar uzun yaparsan yatağa yatar ama gübreler sıyırıcı yoluna düşmez bokunun üzerine yatar durur. Yatak ölçüleri çok önemli. Yemlik de önemli hayvanın yeme ulaşabilmesi bakımından. Sıyırıcı yolları da yem yolu tarafı 3.2 arka taraf da 2.5 metre genişliğinde olur genelde ama bu büyük ahırlar için böyle sizin icin bu kadar genişe gerek varmı kestiremiyorum. Beton ve demir gerçekten çok fuzuli kullanılıyor bende biliyorum hatta gecen programın birinde bi hoca dediki bizim ulkede az lazım olup da çok kullanilan iki şey var biri saman biri duvar dedi. Eğer kışın çok rüzgar alan biryer değilse duvar yapma yazın açık dursun kışın da perde çekersin. Çatı yüksek olmalı onda malzemeden kısacak bisey yok valla. Ama sen yemlikle yatağı çok önemse havadar ve aydınlık da olsun bide yem rasyonunu bilen biri ayarlasın senden kralı yok</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kandemir_06, post: 1222295, member: 77697"] Hocam yatakta bikac cm eksik yaparsan sıyırıcı yoluna yatar uzun yaparsan yatağa yatar ama gübreler sıyırıcı yoluna düşmez bokunun üzerine yatar durur. Yatak ölçüleri çok önemli. Yemlik de önemli hayvanın yeme ulaşabilmesi bakımından. Sıyırıcı yolları da yem yolu tarafı 3.2 arka taraf da 2.5 metre genişliğinde olur genelde ama bu büyük ahırlar için böyle sizin icin bu kadar genişe gerek varmı kestiremiyorum. Beton ve demir gerçekten çok fuzuli kullanılıyor bende biliyorum hatta gecen programın birinde bi hoca dediki bizim ulkede az lazım olup da çok kullanilan iki şey var biri saman biri duvar dedi. Eğer kışın çok rüzgar alan biryer değilse duvar yapma yazın açık dursun kışın da perde çekersin. Çatı yüksek olmalı onda malzemeden kısacak bisey yok valla. Ama sen yemlikle yatağı çok önemse havadar ve aydınlık da olsun bide yem rasyonunu bilen biri ayarlasın senden kralı yok [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Proje tavsiyesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt