PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Proje tavsiyesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="vasago" data-source="post: 1222775" data-attributes="member: 53757"><p>Bizim hayvanlar 365 gün gübre üzerinde yatıyor, önemli olan yüzeyin drenajı iyi olacak ki sidiği ve gübrenin nemini emecek. Arkadaş kilo'ya göre yatak aralığı vermişte hayvan düveyken 500 kilo oluyor 3. laktasyonda 800kg oluyor, hangisine göre hesap yapacaz? 25 hayvana 1000 metrekare dediğim gezinme alanı dahil. </p><p></p><p>Bakın şöyle söyleyim, bu işlere girmeden önce bende çok araştırdım, yabancıların cicili bicili sistemlerini ezberledim, çalıştım, IPARD'la kurulmuş çiftlikleri gezdim. Ama bakın ülke şartları bir gerçek, kenarda kuru param var bunu nereye gömsem diye aranıyorsanız işin ucu açık ama sıfırdan, borçla vs. girecek insanlara tavsiyem basitle başlayın, artan parayı yem maliyetini nasıl azaltırsanız ona yatırın. Şu şartlarda sıyırıcısı, gübre çukuru, hayvan yatağı, durak demiri olmayıp merası olan işletme her türlü kazanır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="vasago, post: 1222775, member: 53757"] Bizim hayvanlar 365 gün gübre üzerinde yatıyor, önemli olan yüzeyin drenajı iyi olacak ki sidiği ve gübrenin nemini emecek. Arkadaş kilo'ya göre yatak aralığı vermişte hayvan düveyken 500 kilo oluyor 3. laktasyonda 800kg oluyor, hangisine göre hesap yapacaz? 25 hayvana 1000 metrekare dediğim gezinme alanı dahil. Bakın şöyle söyleyim, bu işlere girmeden önce bende çok araştırdım, yabancıların cicili bicili sistemlerini ezberledim, çalıştım, IPARD'la kurulmuş çiftlikleri gezdim. Ama bakın ülke şartları bir gerçek, kenarda kuru param var bunu nereye gömsem diye aranıyorsanız işin ucu açık ama sıfırdan, borçla vs. girecek insanlara tavsiyem basitle başlayın, artan parayı yem maliyetini nasıl azaltırsanız ona yatırın. Şu şartlarda sıyırıcısı, gübre çukuru, hayvan yatağı, durak demiri olmayıp merası olan işletme her türlü kazanır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Proje tavsiyesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt