PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Protein kaynağı için buğday otu ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="olcaydeger" data-source="post: 1338760" data-attributes="member: 79383"><p>Tahılların basaklanma öncesi protein oran 13-15 iken basak çıkardıktan sonra kuru balya yapilirsa 9-10 bandına düşüyor...Kısacası Kuru paket yapılacaksa basak öncesi yada başağı gösterdiğinde yeşil ot silajı tercihse süt olumu ile tanenin sertleşmeye başladığında 12 civarında protein olur</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="olcaydeger, post: 1338760, member: 79383"] Tahılların basaklanma öncesi protein oran 13-15 iken basak çıkardıktan sonra kuru balya yapilirsa 9-10 bandına düşüyor...Kısacası Kuru paket yapılacaksa basak öncesi yada başağı gösterdiğinde yeşil ot silajı tercihse süt olumu ile tanenin sertleşmeye başladığında 12 civarında protein olur [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Protein kaynağı için buğday otu ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt