PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Pulluk Kulak Ölçüsü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="by_siverekli" data-source="post: 1400744" data-attributes="member: 84352"><p>Selamün aleyküm</p><p></p><p>Yatık yaylı otomatik pulluklarda, kulak ölçüsü 16 inch var mı? Hangi marka üretiyor? Aydın'ın olması lazım diyebiliyorum ama... Ünlü firmasıyla görüştüğümde iş genişliği olarak 12-14-16 inch, kulak ölçüsünün de en fazla 14 inch olduğunu söylediler.</p><p></p><p>Birde 14 inch ile 16 inch arasında iş derinliği açısından çok büyük fark var mı?</p><p></p><p>Bu arada Ünlü'nün kulak ölçüsü, kulağın arkasında yazıyormuş. Bende yeni öğrendim. 70 yazan 14 inc imiş</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="by_siverekli, post: 1400744, member: 84352"] Selamün aleyküm Yatık yaylı otomatik pulluklarda, kulak ölçüsü 16 inch var mı? Hangi marka üretiyor? Aydın'ın olması lazım diyebiliyorum ama... Ünlü firmasıyla görüştüğümde iş genişliği olarak 12-14-16 inch, kulak ölçüsünün de en fazla 14 inch olduğunu söylediler. Birde 14 inch ile 16 inch arasında iş derinliği açısından çok büyük fark var mı? Bu arada Ünlü'nün kulak ölçüsü, kulağın arkasında yazıyormuş. Bende yeni öğrendim. 70 yazan 14 inc imiş [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Pulluk Kulak Ölçüsü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt