PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Pulluk Kulak Ölçüsü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1400770" data-attributes="member: 59451"><p>1 ay önce bende ünlünün helezon yaylı profil pulluklarına bakıyordum, ızgara kulak olanın arkasında 080 yazıyordu resimlemiştim, buna 14 inç dedi satıcı, fakat bana bayaa büyük kulak gözüktü sanki 16 gibi duruyordu, ızgara kulak olduğundan belkide bana öyle göründü, diğeride ünlüde 6 çeşit var sen nasıl pulluk baktın dedi, tamam dedim sağol baktığım değilmiş dedim uzaklaştım.</p><p></p><p> Bir başka satıcıda arkasında 136 yazan ızgara kulağa 12 inç dedi..</p><p></p><p>sanırım zamanla model yeniliyorlar ve arkalarında yazan rakamlarda değişiyor...</p><p></p><p>kulakda 12- 14 inç derinlikden ziyade banaz çukuru denir açtığı çukurun genişliği 14 haliye 12 den büyük olur, 16 kulak çok büyük çukur açar, kulak büyüdükçe yana aktardığı toprak miktarı daha fazla olur çukur genişlemesine büyür, oda sanki çok derin sürülmüş gibi görünebilir, ama tabi büyük kulakla aktarabileceğin fazla toprak olacağından sabanı daha derin sürme imkanın artar, 12 inç genişlik 12 inç kulak ile derin sürmeye kalkarsan toprağı aktaramaz kulak üzerinden toprak arkaya taşar, 14 inç 14 kulağın yapabildiği derinliği yapamaya imkan vermez.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1400770, member: 59451"] 1 ay önce bende ünlünün helezon yaylı profil pulluklarına bakıyordum, ızgara kulak olanın arkasında 080 yazıyordu resimlemiştim, buna 14 inç dedi satıcı, fakat bana bayaa büyük kulak gözüktü sanki 16 gibi duruyordu, ızgara kulak olduğundan belkide bana öyle göründü, diğeride ünlüde 6 çeşit var sen nasıl pulluk baktın dedi, tamam dedim sağol baktığım değilmiş dedim uzaklaştım. Bir başka satıcıda arkasında 136 yazan ızgara kulağa 12 inç dedi.. sanırım zamanla model yeniliyorlar ve arkalarında yazan rakamlarda değişiyor... kulakda 12- 14 inç derinlikden ziyade banaz çukuru denir açtığı çukurun genişliği 14 haliye 12 den büyük olur, 16 kulak çok büyük çukur açar, kulak büyüdükçe yana aktardığı toprak miktarı daha fazla olur çukur genişlemesine büyür, oda sanki çok derin sürülmüş gibi görünebilir, ama tabi büyük kulakla aktarabileceğin fazla toprak olacağından sabanı daha derin sürme imkanın artar, 12 inç genişlik 12 inç kulak ile derin sürmeye kalkarsan toprağı aktaramaz kulak üzerinden toprak arkaya taşar, 14 inç 14 kulağın yapabildiği derinliği yapamaya imkan vermez. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Pulluk Kulak Ölçüsü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt