PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
pulluk kulaklarinda paslanma
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 928535" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: pulluk kulaklarinda paslanma</strong></p><p></p><p></p><p>arkadaşım avrupalı pullugu kötü yapıyor demedim yada bizde çuval çuval para var ama biz yinede milliyetçilik yapıp yerli alalım da demedim dikaktini çekerim</p><p></p><p>bizim ayranımız yok içmeye 30binliralık pulluklamı gidelim tarla sürmeye</p><p>biryerde birşey yazıyorsak anlamadan hemen saldrıı msj yazmayın önce bir okuyun bu adam ne demek istemiş ondan sonra cevap yazın</p><p></p><p>ülkemiz çiftçisinin alım gücü ortada kusura bakma ama yine ben en hafifi kelimeyi kullandım görgüsüz yazarak </p><p>ayrıca bizim çiftçimiz en kötüyü hak ediyor da demiyorum aksine hepimiz en iy iekipmanı en iyi traktörü en iyi tarlayı hak ediyoruz ama alım gücümzü bukadar düşükken de çıkıp demir yıgınan 30 bin vermek tutarsız mantıksız saçma sapan birşey olur</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 928535, member: 33118"] [b]Ynt: pulluk kulaklarinda paslanma[/b] arkadaşım avrupalı pullugu kötü yapıyor demedim yada bizde çuval çuval para var ama biz yinede milliyetçilik yapıp yerli alalım da demedim dikaktini çekerim bizim ayranımız yok içmeye 30binliralık pulluklamı gidelim tarla sürmeye biryerde birşey yazıyorsak anlamadan hemen saldrıı msj yazmayın önce bir okuyun bu adam ne demek istemiş ondan sonra cevap yazın ülkemiz çiftçisinin alım gücü ortada kusura bakma ama yine ben en hafifi kelimeyi kullandım görgüsüz yazarak ayrıca bizim çiftçimiz en kötüyü hak ediyor da demiyorum aksine hepimiz en iy iekipmanı en iyi traktörü en iyi tarlayı hak ediyoruz ama alım gücümzü bukadar düşükken de çıkıp demir yıgınan 30 bin vermek tutarsız mantıksız saçma sapan birşey olur [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
pulluk kulaklarinda paslanma
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt