PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
pulluk sürümünde , MF 285 mi , ford 5000 mi verimli...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="samsunbafra" data-source="post: 292198" data-attributes="member: 4991"><p><strong>Ynt: pulluk sürümünde , MF 285 mi , ford 5000 mi verimli...</strong></p><p></p><p>tek çekerlerde f0rdun üstüne tanımam ....mf hafif t0praklarda seri gider ford tan,ama zor arazide ve çekide,yük taşımada f0rd rahat iner çıkar...f0rd un üstünde insan kendini güvende hisseder ,mesela 2 röm0rk ,7 şer t0nda 14 t0n safi pancar,rampa ineceksin,virajlı bi tarafı uçurum,işte 0zaman traktörü kullanan kişi kendi traktörünün rampayı inip inmeyeceğinin kararını,eğer f0rd sa rahatlıkla verir,ama tek çeker 285 kullanan pehlivan gücü kullanmadan 0 rampayı inmeye gözü kesmez...ben bunları hep yaşadım,50 ye merdiven dayadık...yeni mf lere sözüm y0k,farkı ne derseniz,ek ağırlıklarla veya kabin falan kil0sunu baya d0ldurmuş,arkadaşlar kısacası ,yere ağır basan traktör ve k0mpresörü iyi 0lan rampada hem çıkar hem güvenle iner ...tşkrlr</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="samsunbafra, post: 292198, member: 4991"] [b]Ynt: pulluk sürümünde , MF 285 mi , ford 5000 mi verimli...[/b] tek çekerlerde f0rdun üstüne tanımam ....mf hafif t0praklarda seri gider ford tan,ama zor arazide ve çekide,yük taşımada f0rd rahat iner çıkar...f0rd un üstünde insan kendini güvende hisseder ,mesela 2 röm0rk ,7 şer t0nda 14 t0n safi pancar,rampa ineceksin,virajlı bi tarafı uçurum,işte 0zaman traktörü kullanan kişi kendi traktörünün rampayı inip inmeyeceğinin kararını,eğer f0rd sa rahatlıkla verir,ama tek çeker 285 kullanan pehlivan gücü kullanmadan 0 rampayı inmeye gözü kesmez...ben bunları hep yaşadım,50 ye merdiven dayadık...yeni mf lere sözüm y0k,farkı ne derseniz,ek ağırlıklarla veya kabin falan kil0sunu baya d0ldurmuş,arkadaşlar kısacası ,yere ağır basan traktör ve k0mpresörü iyi 0lan rampada hem çıkar hem güvenle iner ...tşkrlr [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
pulluk sürümünde , MF 285 mi , ford 5000 mi verimli...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt