PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
PULLUKTA BEYGİRİN YAKITA OLAN ETKİSİ...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="üsame" data-source="post: 1261582" data-attributes="member: 14588"><p>Çok detaylı olmasada bi küçük tecrübemi sizinle paylaşmak istedim.</p><p></p><p>38 dönümlük bir tarlamızı JD 5085M 4x4 ve ERKUNT K55 4x4 İle farklı senelerde hemen hemen aynı mevsim de (Temmuz-Ağustos) sürüm yaptım.</p><p>JD 5085M → Ünlü 5-12</p><p>ERKUNT K55 → Alpler 3-12</p><p></p><p>Hemen hemen yakın ölçülerde yakıt tüketimi oldu fakat JD 5085M, ERKUNT K55 e göre kanaatimce 10-15 litre az yaktı diyebilirim</p><p>Zaten zaman olarak da siz de takdir edersiniz ki büyük traktör daha az zamanda bitirir işi.</p><p>Netice itibariyle ben, Büyük trakrör aynı koşullarda küçük trakröre nazaran her zaman az yakar diyebilirim.</p><p>Teşekkürler..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="üsame, post: 1261582, member: 14588"] Çok detaylı olmasada bi küçük tecrübemi sizinle paylaşmak istedim. 38 dönümlük bir tarlamızı JD 5085M 4x4 ve ERKUNT K55 4x4 İle farklı senelerde hemen hemen aynı mevsim de (Temmuz-Ağustos) sürüm yaptım. JD 5085M → Ünlü 5-12 ERKUNT K55 → Alpler 3-12 Hemen hemen yakın ölçülerde yakıt tüketimi oldu fakat JD 5085M, ERKUNT K55 e göre kanaatimce 10-15 litre az yaktı diyebilirim Zaten zaman olarak da siz de takdir edersiniz ki büyük traktör daha az zamanda bitirir işi. Netice itibariyle ben, Büyük trakrör aynı koşullarda küçük trakröre nazaran her zaman az yakar diyebilirim. Teşekkürler.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
PULLUKTA BEYGİRİN YAKITA OLAN ETKİSİ...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt