PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
PULLUKTA TRAKTORUNZ KAC L MAZOT YAKIYOR?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hacı Mehmet COŞKUN" data-source="post: 1106199" data-attributes="member: 35264"><p>Valla abim ben kendim nadasa bırakcam yerlere son güzde çizel ne batarsa o bicimde cekip bırakıyorum ,inan çizeli ilk kullanmaya başladıgım yıllarda traktörün canı cıkıyordu altadki taban taşı olmuş topraga kırarken .</p><p>Ben kendim memmunum çizelle işlem yapmadan 3 -4 yıl çizel cekip sonrasında pullukla bi yıl topra alt üst yapıp tekrar yine çizelle işlem yapıyorum ve inan bu uygulamayı yapalı verimde gözle görülür bi artış elde ettim.</p><p>Sana tavsiyem pullukla birden derim sürüm yapıpda aldaki yıllardır işlenmemiş ham topra birden gün yüzüne cıkarma , birden aşırı derin sürüm yaptınmı verimde bi kaç yıl düşüş olabiliyor ben bu konuda cok deneme yaptım o yüzden yazıyorum yanlış anlama olmasın .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hacı Mehmet COŞKUN, post: 1106199, member: 35264"] Valla abim ben kendim nadasa bırakcam yerlere son güzde çizel ne batarsa o bicimde cekip bırakıyorum ,inan çizeli ilk kullanmaya başladıgım yıllarda traktörün canı cıkıyordu altadki taban taşı olmuş topraga kırarken . Ben kendim memmunum çizelle işlem yapmadan 3 -4 yıl çizel cekip sonrasında pullukla bi yıl topra alt üst yapıp tekrar yine çizelle işlem yapıyorum ve inan bu uygulamayı yapalı verimde gözle görülür bi artış elde ettim. Sana tavsiyem pullukla birden derim sürüm yapıpda aldaki yıllardır işlenmemiş ham topra birden gün yüzüne cıkarma , birden aşırı derin sürüm yaptınmı verimde bi kaç yıl düşüş olabiliyor ben bu konuda cok deneme yaptım o yüzden yazıyorum yanlış anlama olmasın . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
PULLUKTA TRAKTORUNZ KAC L MAZOT YAKIYOR?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt