PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
PULLUKTA TRAKTORUNZ KAC L MAZOT YAKIYOR?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Akifİnanç68" data-source="post: 1253731" data-attributes="member: 77558"><p>Şasede 640ın en ağır vitesi sürülmemiş pancar yerinde iş görmüyor. 2cm kaldırıyordum abi. Bizim 640larda 750 devir yok ama 540deviri düşük yakaladığı için hızlı geliyor tümoya göre. 1950 devir civarında görüyor 540ı. </p><p></p><p>Bunların(640) max güç noktası 23-25gaz civarında olduğu için tam yükte bile 64hp gücü alamıyoruz esasında.19-20fazda çalışıyorum ben. Seninki galiba sanolika motordu abi. Onun grafiklerini tam bilmiyorum fakat seninkinin kuyruk milinde gücü max. Güç noktasını erken yakalmasından olabilir. [MENTION=76199]The_Hoca[/MENTION] hocam bizi aydınlatır mısınız? </p><p></p><p>Bu arada toprak koşullarını tam bilmiyorum abi. Bahsettiğim pancar yeri çok serttide yonca ve mısır yerleri yumuşaktı 2 vites büyültme imkanım oluyordu farklı tarlalarda.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akifİnanç68, post: 1253731, member: 77558"] Şasede 640ın en ağır vitesi sürülmemiş pancar yerinde iş görmüyor. 2cm kaldırıyordum abi. Bizim 640larda 750 devir yok ama 540deviri düşük yakaladığı için hızlı geliyor tümoya göre. 1950 devir civarında görüyor 540ı. Bunların(640) max güç noktası 23-25gaz civarında olduğu için tam yükte bile 64hp gücü alamıyoruz esasında.19-20fazda çalışıyorum ben. Seninki galiba sanolika motordu abi. Onun grafiklerini tam bilmiyorum fakat seninkinin kuyruk milinde gücü max. Güç noktasını erken yakalmasından olabilir. [MENTION=76199]The_Hoca[/MENTION] hocam bizi aydınlatır mısınız? Bu arada toprak koşullarını tam bilmiyorum abi. Bahsettiğim pancar yeri çok serttide yonca ve mısır yerleri yumuşaktı 2 vites büyültme imkanım oluyordu farklı tarlalarda. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
PULLUKTA TRAKTORUNZ KAC L MAZOT YAKIYOR?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt