PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
pulukta marka ünlümü alplermi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mustafa güçlü alpler" data-source="post: 311597" data-attributes="member: 1095"><p><strong>Ynt: pulukta marka ünlümü alplermi?</strong></p><p></p><p>Alpler 1928 ' den beri Türk Ve Dünya Tarımının ve çiftçisinin hizmetinde... Türkiyede ilk traktör pulluğu imalatını ve 1984 ' de Türkiye ' de gine ilk döner kulaklı pulluğu imal eden Alpler ' den başkası değildir. Alpler Ziraat Aletleri imal edilen pulluk adedi olarak uzakara Türkiye birincisi ve gine adet olarak Dünya sıralamasında ikinci sırada. Alpler A.Ş. Türkiyenin en büyük Tarım Alet ve Makinaları İmalat Fabrikası... Seviliyor ki satılıyor, Satılıyor ki seviliyor... ALPLER A.Ş. Dünyada 55 Ülkeye Aktif ihracat yapıyor. 250 İmalat personeli ile hizmetinizde. Bu arada selam arkadaşlar ben döndüm. Soru ve önerileriniz için <a href="mailto:pazarlama@alpler.com.tr">pazarlama@alpler.com.tr</a> adresinden bana ulaşabilirsiniz. Ayrıca 0.533.440.35.77 nolu telefondan günün 25 saati ulaşabilirsiniz... Pulluklarımız hakkında olumlu ve olumsuz yorum yapan bütün arkadaşlara Alpler Ailesi Adına Teşekkürü Borç Bilirim...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mustafa güçlü alpler, post: 311597, member: 1095"] [b]Ynt: pulukta marka ünlümü alplermi?[/b] Alpler 1928 ' den beri Türk Ve Dünya Tarımının ve çiftçisinin hizmetinde... Türkiyede ilk traktör pulluğu imalatını ve 1984 ' de Türkiye ' de gine ilk döner kulaklı pulluğu imal eden Alpler ' den başkası değildir. Alpler Ziraat Aletleri imal edilen pulluk adedi olarak uzakara Türkiye birincisi ve gine adet olarak Dünya sıralamasında ikinci sırada. Alpler A.Ş. Türkiyenin en büyük Tarım Alet ve Makinaları İmalat Fabrikası... Seviliyor ki satılıyor, Satılıyor ki seviliyor... ALPLER A.Ş. Dünyada 55 Ülkeye Aktif ihracat yapıyor. 250 İmalat personeli ile hizmetinizde. Bu arada selam arkadaşlar ben döndüm. Soru ve önerileriniz için [email]pazarlama@alpler.com.tr[/email] adresinden bana ulaşabilirsiniz. Ayrıca 0.533.440.35.77 nolu telefondan günün 25 saati ulaşabilirsiniz... Pulluklarımız hakkında olumlu ve olumsuz yorum yapan bütün arkadaşlara Alpler Ailesi Adına Teşekkürü Borç Bilirim... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
pulukta marka ünlümü alplermi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt