PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Tarım Ekipmanları
Pulverizatör (tarla) kanat tavsiyesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ORION" data-source="post: 1196263" data-attributes="member: 53747"><p>Pompanız sanırım biraz eski ne kadar basınç yapacağını bilmediğim için bir şey diyemiyorum KESİNLİKLE tavsiyem daha profesyonel bir makine edinmeniz olacak uygun fiyattan makineler var piyasada. </p><p></p><p>Bu makinenin kollarını restore uğraşacaksanız eğer ilaçlama makinelerinin bomları sağlamlık için demir alüminyum alaşım oluyor diye biliyorum bu biraz daha profesyonel bir alan. Önallar ile iletişime geçebilirsiniz hazır kanat gurubu uygun fiyattan gelebilir. (kanat bomları baya sağlam malzemeden) Ama öncelikle pompanızın ne kadar iş genişliğini taşıyabilecek bunu öğrenmeniz gerekecek... </p><p></p><p>Her koşulda 15 metre iş genişliği kaldırabilecek bir pompaya sahipseniz... Bir kanat gurubu satın almanızı tavsiye ederim kendiniz yaptırmaya kalkarsanız da aşağı yukarı aynı masraf çıkar... (demirler satın alınacak ustalık parası çıkacak birde istediğiniz gibi olmazsa geri dönüşü olmaz)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ORION, post: 1196263, member: 53747"] Pompanız sanırım biraz eski ne kadar basınç yapacağını bilmediğim için bir şey diyemiyorum KESİNLİKLE tavsiyem daha profesyonel bir makine edinmeniz olacak uygun fiyattan makineler var piyasada. Bu makinenin kollarını restore uğraşacaksanız eğer ilaçlama makinelerinin bomları sağlamlık için demir alüminyum alaşım oluyor diye biliyorum bu biraz daha profesyonel bir alan. Önallar ile iletişime geçebilirsiniz hazır kanat gurubu uygun fiyattan gelebilir. (kanat bomları baya sağlam malzemeden) Ama öncelikle pompanızın ne kadar iş genişliğini taşıyabilecek bunu öğrenmeniz gerekecek... Her koşulda 15 metre iş genişliği kaldırabilecek bir pompaya sahipseniz... Bir kanat gurubu satın almanızı tavsiye ederim kendiniz yaptırmaya kalkarsanız da aşağı yukarı aynı masraf çıkar... (demirler satın alınacak ustalık parası çıkacak birde istediğiniz gibi olmazsa geri dönüşü olmaz) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Tarım Ekipmanları
Pulverizatör (tarla) kanat tavsiyesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt