PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Racechip
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doktorsihirbaz" data-source="post: 1256269" data-attributes="member: 46628"><p>kullandığımız tr6.120 ile Yüksel beygirli olan tr6.140 arasında yazılımdan başka hiçbir fark yok sanırım aralarında 40 50 bin civarı fark vardı sadece yazılım için bu farkı vermeye değmez benim yazılım yaptıracağım firma Dr.ecu milyonluk arabalara yazılım yapan bir firma internetten araştırabilirsiniz birçok Skyline gtr 35 Porsche gibi arabalara yazılım yapılıyor kendini kanıtlamış firma ve bu yazılım işini 1000tl yi geçmeyecek bir fiyata yaptırcam eskiden pahalıydı yazılım işleri ama rakipler çoğaldıkça fiyatlar düştü. Tr6 dan önce mf 5712 düşünüyordum 13 verelim dediler dedim aralarında motor turbo gibi yada göstereceğiniz bir fark var mı dedim yok sadece yazılımsal dediler 30 bin aralarında fark vardı isterseniz 5712ye garanti bittikten sonra 5713 yazılımı atarız 3500 tl karşılığı demişti Massey bayisi yani 10 bin liralara yazılım kalmadı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doktorsihirbaz, post: 1256269, member: 46628"] kullandığımız tr6.120 ile Yüksel beygirli olan tr6.140 arasında yazılımdan başka hiçbir fark yok sanırım aralarında 40 50 bin civarı fark vardı sadece yazılım için bu farkı vermeye değmez benim yazılım yaptıracağım firma Dr.ecu milyonluk arabalara yazılım yapan bir firma internetten araştırabilirsiniz birçok Skyline gtr 35 Porsche gibi arabalara yazılım yapılıyor kendini kanıtlamış firma ve bu yazılım işini 1000tl yi geçmeyecek bir fiyata yaptırcam eskiden pahalıydı yazılım işleri ama rakipler çoğaldıkça fiyatlar düştü. Tr6 dan önce mf 5712 düşünüyordum 13 verelim dediler dedim aralarında motor turbo gibi yada göstereceğiniz bir fark var mı dedim yok sadece yazılımsal dediler 30 bin aralarında fark vardı isterseniz 5712ye garanti bittikten sonra 5713 yazılımı atarız 3500 tl karşılığı demişti Massey bayisi yani 10 bin liralara yazılım kalmadı [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Racechip
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt