PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Uzel
Teknik Bilgiler-Yorumlar
rampa aşağı giderken kesintişiz beyaz duman atması ..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="onuruyr" data-source="post: 1407473" data-attributes="member: 93299"><p>Aynı sorun bende de var aracım 1.4 HDI peugeot bipper rampa aşşagı inerken motorda bir bağırtı ve cekişten düşme titreme oluyor arkadan beyaz mavi duman görülüyor ayağımı gazdan cekip basınca tekrardan düzeliyor aracı şehir içi kullandığım zaman hic bir sekilde duman atma görülmüyor uzun yolda ara ara bu şekilde duman atma görülüyor araba yağ yaksa araç çekişten düşmez diye düşünüyorum üstelik aracın altı ay kadar önce triger setini değiştirdim altı aydır araçta gram yağ ve su eksilmesi bulunmuyor yağ ve su seviyeleri tam yerinde duruyor turbo dediler baktırdım turbo sağlam dediler enjektör dediler üç beş tane enjektörcü gezdim o ustalar da enjektör den yapmaz dedi en son peugeot yetkili servisinde on yıl kadar calışıp kendisine dükkan açan ustaya götürdüm araçın map sensörü arızalı dedi lakin aracın beynini bilgisayara bağladık hiç bir arıza görülmedi ama bu ustada map sensöründen olduğuunu sensörü düzgün çalışmadığını söylüyor sorunun ne olduğunu bilen varmı yada başına böyle bir olay gelen birisi yardımcı olabilir mi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="onuruyr, post: 1407473, member: 93299"] Aynı sorun bende de var aracım 1.4 HDI peugeot bipper rampa aşşagı inerken motorda bir bağırtı ve cekişten düşme titreme oluyor arkadan beyaz mavi duman görülüyor ayağımı gazdan cekip basınca tekrardan düzeliyor aracı şehir içi kullandığım zaman hic bir sekilde duman atma görülmüyor uzun yolda ara ara bu şekilde duman atma görülüyor araba yağ yaksa araç çekişten düşmez diye düşünüyorum üstelik aracın altı ay kadar önce triger setini değiştirdim altı aydır araçta gram yağ ve su eksilmesi bulunmuyor yağ ve su seviyeleri tam yerinde duruyor turbo dediler baktırdım turbo sağlam dediler enjektör dediler üç beş tane enjektörcü gezdim o ustalar da enjektör den yapmaz dedi en son peugeot yetkili servisinde on yıl kadar calışıp kendisine dükkan açan ustaya götürdüm araçın map sensörü arızalı dedi lakin aracın beynini bilgisayara bağladık hiç bir arıza görülmedi ama bu ustada map sensöründen olduğuunu sensörü düzgün çalışmadığını söylüyor sorunun ne olduğunu bilen varmı yada başına böyle bir olay gelen birisi yardımcı olabilir mi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Uzel
Teknik Bilgiler-Yorumlar
rampa aşağı giderken kesintişiz beyaz duman atması ..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt