PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Rasyon Hesabı Yapmayı Biliyormusunuz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="agusta80" data-source="post: 230485" data-attributes="member: 3405"><p><strong>Ynt: Rasyon Hesabı Yapmayı Biliyormusunuz?</strong></p><p></p><p>anladım ama bu we buna benzer rasyonlar denedim fabrika yemini çıkaramadım bir türlü teoride tamam ama pratikte olmuyor werim düşüyordu şimdi ben haftaya o halde adapazarına gidicem arpa buğday mısır aliim tekrar gözden geçirip uygulayalım diyorm sonucu görürüz o zaman şu anda tahılım yok elimde .birde bu fabrika yemine benzer bi yem kendimiz nasıl yaprız örneğin 1 ton yem yapalım silaj bira posası we samanı karıştırıyorm ztn yemliğe koyduktan sonra bu hazırladığımız toz yemi üzerine dökelim nasıl olur burda amaç her inek aynı laktasyonda we werimde değil düwelerde war.şimdi bu yemi nasıl yaparız mesala %40buğday %20 mısr %15 arpa %15yulaf witamin premiksi 10 kg gibi böyle 1,5 2 ton yem hazırlayıp çuwallamakistiyorm 1 aylık sonra tekra r tekra r 1 günümü alır bunu yapmak nasıl sizce uygun mu başka fikriniz warmı.unutmadan benim yem karma wagonum yok hepsini koyarsam homojen bi şekilde karamıyorm. birde sölediğim gibi inek başı tartmak istiyo kurudakiler düweler ws.teşekkr ederim birde siz nerdensinz yakınmıyız. :Sbişi daha war yeni doğmuş kolestrum içen bir buzağıya yumurta werilirmi ben bunu denedim 60 gün boyunca yumurta içen düweler hep daha iyi oldu fikriniz nedir.?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="agusta80, post: 230485, member: 3405"] [b]Ynt: Rasyon Hesabı Yapmayı Biliyormusunuz?[/b] anladım ama bu we buna benzer rasyonlar denedim fabrika yemini çıkaramadım bir türlü teoride tamam ama pratikte olmuyor werim düşüyordu şimdi ben haftaya o halde adapazarına gidicem arpa buğday mısır aliim tekrar gözden geçirip uygulayalım diyorm sonucu görürüz o zaman şu anda tahılım yok elimde .birde bu fabrika yemine benzer bi yem kendimiz nasıl yaprız örneğin 1 ton yem yapalım silaj bira posası we samanı karıştırıyorm ztn yemliğe koyduktan sonra bu hazırladığımız toz yemi üzerine dökelim nasıl olur burda amaç her inek aynı laktasyonda we werimde değil düwelerde war.şimdi bu yemi nasıl yaparız mesala %40buğday %20 mısr %15 arpa %15yulaf witamin premiksi 10 kg gibi böyle 1,5 2 ton yem hazırlayıp çuwallamakistiyorm 1 aylık sonra tekra r tekra r 1 günümü alır bunu yapmak nasıl sizce uygun mu başka fikriniz warmı.unutmadan benim yem karma wagonum yok hepsini koyarsam homojen bi şekilde karamıyorm. birde sölediğim gibi inek başı tartmak istiyo kurudakiler düweler ws.teşekkr ederim birde siz nerdensinz yakınmıyız. :Sbişi daha war yeni doğmuş kolestrum içen bir buzağıya yumurta werilirmi ben bunu denedim 60 gün boyunca yumurta içen düweler hep daha iyi oldu fikriniz nedir.? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Rasyon Hesabı Yapmayı Biliyormusunuz?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt