PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Videolar (Alıntılar)
REİS 5050E VS TT55
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="eyup reis33" data-source="post: 688528" data-attributes="member: 46081"><p><strong>Ynt: REİS 5050E VS TT55</strong></p><p></p><p>kardeşim evvett bak tt50 kabin li extra ağır nh yı savunmaya çalısıyorsun bence.bu 1 </p><p></p><p>2.si ise çekişmede</p><p>5050e 49 bg</p><p>tt55 55 bg</p><p>ve aynı zmanda ağır</p><p>.şunu da diyim bir traktörün gücü çekişmeyle ölçülmez..şahsen ben karşıyım ama zevktir saygı duyarım. tt50 konsuna geldiğimizde benim işimin yuzde 50 si turbo ilaçlama ve senin tt50 in benim bağlarda en seride turboyu çeviremiyor.ve çok yakıyor denemeleri defalarca yazmıştım.2. olarak şahsen kendi bağımda 2008 model tt55 4 wd denedik.kuş cülüğü gibi kalıyor.yakıtta rampalardada yani kardeşim karalama yamana gerek yok.oradaki videoda nh hafif demişşin nerden baksan kabin 400 kg gelir..zaten jd videoda zıplıyor yani agıtlığa ihtiyacı varki şahsen bir çekişme olacaksa kesinlikle eşit olmalı.eğer agırlıklar eşit olsa jd parçalar zaten tt5 55 bg yi ağırlık eşit olduğu için parçaladı...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="eyup reis33, post: 688528, member: 46081"] [b]Ynt: REİS 5050E VS TT55[/b] kardeşim evvett bak tt50 kabin li extra ağır nh yı savunmaya çalısıyorsun bence.bu 1 2.si ise çekişmede 5050e 49 bg tt55 55 bg ve aynı zmanda ağır .şunu da diyim bir traktörün gücü çekişmeyle ölçülmez..şahsen ben karşıyım ama zevktir saygı duyarım. tt50 konsuna geldiğimizde benim işimin yuzde 50 si turbo ilaçlama ve senin tt50 in benim bağlarda en seride turboyu çeviremiyor.ve çok yakıyor denemeleri defalarca yazmıştım.2. olarak şahsen kendi bağımda 2008 model tt55 4 wd denedik.kuş cülüğü gibi kalıyor.yakıtta rampalardada yani kardeşim karalama yamana gerek yok.oradaki videoda nh hafif demişşin nerden baksan kabin 400 kg gelir..zaten jd videoda zıplıyor yani agıtlığa ihtiyacı varki şahsen bir çekişme olacaksa kesinlikle eşit olmalı.eğer agırlıklar eşit olsa jd parçalar zaten tt5 55 bg yi ağırlık eşit olduğu için parçaladı... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Videolar (Alıntılar)
REİS 5050E VS TT55
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt