PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Videolar (Alıntılar)
REİS 5050E VS TT55
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="HassaN20" data-source="post: 688565" data-attributes="member: 48274"><p><strong>Ynt: REİS 5050E VS TT55</strong></p><p></p><p></p><p>Kaldırdığından mı sadece ' ' john dere yüksüz ağırlık sitesinde 2745kg yazıyo nhde 2590 yazıyo yani jd baya bi ağır ama nh çekmiş helal olsun yine yukarıdaki videodada jd ağır bu arada jd nin lastikler 1 parmak gitti ' ' yazan tt6054c nickli arkadaşa ' ' birde yaşın genç tartışma çıkarmaya çalışma tavsiyem daha öncede kardeş demiştin. ' ' diye ithamda bulundun ve sonra bu yorumu sildin...Şimdide bana ' ' ne sana hesap veririm ne başkasına lütfen yorumlarını dikkatli yaz bilmem anatabildimmi? ' ' diye tehditler savuruyorsun ?? Ben senin gibi at gözlüğüyle bakan bir insanın hesabını ne yapayım...tek yaptığın futürsuzca john deere yanlısı yorum yapmak...ben jd ye laf etmedim sadece senin en ufak toz kondurmayışını belirttim...Üstünede antijdcilik diye bir terim ortaya attın sen ciddi anlamda SORUN ' lusun bu da benim sana ithamım olsun..Ayrıca tt50 nin 4wd kabinlli ağırlığı 2590 kg yani bir eşitsizlik varsa o da senin fikriyatındaki eşitsizliktir...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="HassaN20, post: 688565, member: 48274"] [b]Ynt: REİS 5050E VS TT55[/b] Kaldırdığından mı sadece ' ' john dere yüksüz ağırlık sitesinde 2745kg yazıyo nhde 2590 yazıyo yani jd baya bi ağır ama nh çekmiş helal olsun yine yukarıdaki videodada jd ağır bu arada jd nin lastikler 1 parmak gitti ' ' yazan tt6054c nickli arkadaşa ' ' birde yaşın genç tartışma çıkarmaya çalışma tavsiyem daha öncede kardeş demiştin. ' ' diye ithamda bulundun ve sonra bu yorumu sildin...Şimdide bana ' ' ne sana hesap veririm ne başkasına lütfen yorumlarını dikkatli yaz bilmem anatabildimmi? ' ' diye tehditler savuruyorsun ?? Ben senin gibi at gözlüğüyle bakan bir insanın hesabını ne yapayım...tek yaptığın futürsuzca john deere yanlısı yorum yapmak...ben jd ye laf etmedim sadece senin en ufak toz kondurmayışını belirttim...Üstünede antijdcilik diye bir terim ortaya attın sen ciddi anlamda SORUN ' lusun bu da benim sana ithamım olsun..Ayrıca tt50 nin 4wd kabinlli ağırlığı 2590 kg yani bir eşitsizlik varsa o da senin fikriyatındaki eşitsizliktir... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Videolar (Alıntılar)
REİS 5050E VS TT55
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt