PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Videolar (Alıntılar)
REİS 5050E VS TT55
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="eyup reis33" data-source="post: 689181" data-attributes="member: 46081"><p><strong>Ynt: REİS 5050E VS TT55</strong></p><p></p><p>kardesim k.bakma ama ben yalan soylemem sen milenyoyu ne derece olctun bilmem ama benim elimde 2007 model milenyo var jd motorlu.turbo olsun gobilide olsun yakittan cekisten cok cok memnunum.abarti yok soylediklerim hepsi denemistir daha once 1.5lt mevzusu vardi onuda ispatladim yani yalan soyleme gibi drum yok.yalan soylemiyorum dostum ama senin su fitoyu da bekliyorum 100f in yaktini da bilemem ceksini de ama her yerde denemeye girdik bizim baglarda 75f sinifi gecti 2007 yilindan beridir ayrica milenyoda sunu kesfettim agir kullanmassaniz cok yuklenmesseniz milenyolar fevkalade guzel bir makine ozellikle ebattlari cekis konusunda.biz pullukla surum yapmadigimiz icin bir sey diyemem zaten bag bagce bizim burda pullukla surulmez 9lu patlatma vs..yalanci lafi biraz agir oldu dostum sonucta cocuk degiliz saygilar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="eyup reis33, post: 689181, member: 46081"] [b]Ynt: REİS 5050E VS TT55[/b] kardesim k.bakma ama ben yalan soylemem sen milenyoyu ne derece olctun bilmem ama benim elimde 2007 model milenyo var jd motorlu.turbo olsun gobilide olsun yakittan cekisten cok cok memnunum.abarti yok soylediklerim hepsi denemistir daha once 1.5lt mevzusu vardi onuda ispatladim yani yalan soyleme gibi drum yok.yalan soylemiyorum dostum ama senin su fitoyu da bekliyorum 100f in yaktini da bilemem ceksini de ama her yerde denemeye girdik bizim baglarda 75f sinifi gecti 2007 yilindan beridir ayrica milenyoda sunu kesfettim agir kullanmassaniz cok yuklenmesseniz milenyolar fevkalade guzel bir makine ozellikle ebattlari cekis konusunda.biz pullukla surum yapmadigimiz icin bir sey diyemem zaten bag bagce bizim burda pullukla surulmez 9lu patlatma vs..yalanci lafi biraz agir oldu dostum sonucta cocuk degiliz saygilar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Videolar (Alıntılar)
REİS 5050E VS TT55
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt