PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
reklamın kötüsü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="4rooster" data-source="post: 685399" data-attributes="member: 32597"><p>erkunt fabrikadaki bazı yöneticilerin burayı takip ettiğini bildiğim için karşılaştığım bazı sorunları sorma ihtiyacı hissettim.</p><p>soru1: yedek parça istediğimiz servisler kaç ay içinde bize parçaları getiriyor?</p><p>soru2:traktörümüzden parça sökerek getiren bayiler kaç yıl içinde geri getiriyor?</p><p>birinci soruya ek soru: 2 ay önce sipariş ettiğim parasını verdiğim 2 adet far ampülü ve depo kapagı neden gelmiyor? yoksa bize küs mü? dargınmıyız? yada bizi beğenmiyor mu? bu işlerin takibini kim yapıyor?</p><p>birinci ek sorunun ek sorusu: fabrikayı aradığımda o servis bizi arasın diyorsunuz. eyvallah. bu servisler sizi aradığında onlara standart olarak her defasında ' ' daha gelmedi sonra gel ' ' hizmet anlayışını iyice kavramasını mı sağlıyorsunuz?.</p><p></p><p>sanırım sisteminizin beni bulması çok uzun sürmez denizli tarım fuarından önce sipariş ettiğim parçalar şu servis olur kendisi <strong>Akhan Oto Tamir Mustafa Akhan 0258 268 30 34 3. Sanayi Sitesi 38.Sokak No:56 Merkez DENİZLİ</strong> ne zaman getirecek.</p><p>sonuç olarak depoya dolan suyun hesabını kim verecek?</p><p>yoksa bu sorunlarda kullanıcıya mı havale ediliyor?</p><p>soru2 de yaşadığımız problemler gibi? mesela garanti altındaki traktör arızalandıgında ki bu arıza sizin mühendislerinizin yada kim tasarlıyorsa hatasından kaynaklanan hataları dahi kullanıcı mı ceremesini çekmek zorunda?</p><p>bu hataları açıklamak gerekirse: 2010 modellerde kronik olan hidrolik kollarındaki keçenin hatalı olmasından dolayı şanzıman yağını 20 litre kadar eksiltince siz sadece keçeyi gönderip yağ işine sizin karışmamanız gibi mi? ayrıca gidip geldiğim mesafeyi saymayayım.</p><p></p><p>kısacası bu da reklamın kötüsü olur. aksini ispat edin ben yanılayım ne olur ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="4rooster, post: 685399, member: 32597"] erkunt fabrikadaki bazı yöneticilerin burayı takip ettiğini bildiğim için karşılaştığım bazı sorunları sorma ihtiyacı hissettim. soru1: yedek parça istediğimiz servisler kaç ay içinde bize parçaları getiriyor? soru2:traktörümüzden parça sökerek getiren bayiler kaç yıl içinde geri getiriyor? birinci soruya ek soru: 2 ay önce sipariş ettiğim parasını verdiğim 2 adet far ampülü ve depo kapagı neden gelmiyor? yoksa bize küs mü? dargınmıyız? yada bizi beğenmiyor mu? bu işlerin takibini kim yapıyor? birinci ek sorunun ek sorusu: fabrikayı aradığımda o servis bizi arasın diyorsunuz. eyvallah. bu servisler sizi aradığında onlara standart olarak her defasında ' ' daha gelmedi sonra gel ' ' hizmet anlayışını iyice kavramasını mı sağlıyorsunuz?. sanırım sisteminizin beni bulması çok uzun sürmez denizli tarım fuarından önce sipariş ettiğim parçalar şu servis olur kendisi [b]Akhan Oto Tamir Mustafa Akhan 0258 268 30 34 3. Sanayi Sitesi 38.Sokak No:56 Merkez DENİZLİ[/b] ne zaman getirecek. sonuç olarak depoya dolan suyun hesabını kim verecek? yoksa bu sorunlarda kullanıcıya mı havale ediliyor? soru2 de yaşadığımız problemler gibi? mesela garanti altındaki traktör arızalandıgında ki bu arıza sizin mühendislerinizin yada kim tasarlıyorsa hatasından kaynaklanan hataları dahi kullanıcı mı ceremesini çekmek zorunda? bu hataları açıklamak gerekirse: 2010 modellerde kronik olan hidrolik kollarındaki keçenin hatalı olmasından dolayı şanzıman yağını 20 litre kadar eksiltince siz sadece keçeyi gönderip yağ işine sizin karışmamanız gibi mi? ayrıca gidip geldiğim mesafeyi saymayayım. kısacası bu da reklamın kötüsü olur. aksini ispat edin ben yanılayım ne olur ... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
reklamın kötüsü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt